Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon ciki? Ez már leszbikusságnak számít?
Figyelt kérdés
Először is kijelenteném hogy nem vagyunk leszbikusok !!! De jelenleg nincs párkapcsolatunk egyikőnknek sem , a történetünk arról szólna hogy én és a barinőm mindig puszilkodunk mikor talizunk de ez a puszilkodás már annyira mélyre ment hogy szájra megy a puszi néha :S De nagyon szeretjük egymást mint barátok ,,, és hát mikor ritka alkalomkor egymásnál vagyunk hosszab csókot is el szoktunk ejteni egymás közt de annyira természetesnek tűnik nekünk... Meg mikor egymásnál alszunk mindig ölelkezünk és úgy alszunk el :S plz mondjátok már hogy ez nem ciki és nem vagyunk leszbik mert mi így gondoljuk !2011. aug. 8. 14:33
21/33 anonim válasza:
ma 14:52!
Most olvastam el, hogy mit írtál. Te és a haverod akkor a búzák vagytok, mint az atom.
22/33 A kérdező kommentje:
Hát... Fiúknál az ölelkezés este az ágyban 1 kicsit komolyabb mint a lányok esetében.. Igazam van ? :D
2011. aug. 8. 14:59
23/33 anonim válasza:
ma 14:59!
Igazad van. Búza a gyerek, csak még nem meri beismerni magának...
24/33 anonim válasza:
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:52
A neked megfelelő biológiai elnevezés a HOMÁRHAL!
Gondolom homártasit is hordasz :D
25/33 anonim válasza:
Tökmindegy azt gondoltok amit akartok... :D
26/33 anonim válasza:
ma 15:10!
Igen, azt gondolunk, amit akarunk.
De a saját érdekedben fogadd el, hogy búza vagy, ne küzdj ellene, úgysem tudod elfojtani.
27/33 anonim válasza:
ok adtam neked egy zöld kezet h örülj de nem vagyok búza hidd el és ő sem :D de így biztos boldog leszel...
28/33 A kérdező kommentje:
Hagyjátok már Justin-t és SP-t :D Had ölelkezzenek csak
2011. aug. 8. 15:22
29/33 anonim válasza:
Ilyesmi már velem is előfordult, de akkor megnyugodtam :D
30/33 anonim válasza:
ja és lány vagyok! mielőtt engem is lehomároznának :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!