Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ennyi qurva manapság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi qurva manapság?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok , nem volt még normális barátnőm csak ilyen kavarások keverések de az folyamatosan 2 éve és már nagyon unom ... de nem találok 1 olyan normális lányt akit tudnék szeretni és viszont szeretne...
2011. aug. 7. 22:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon félre van az a válaszoló informálva, aki azt írta, hogy a férfiak többségének ez kell! Nem, nem ez kell nekik, de persze egy felajánlkozó lánynak miért is mondanának nemet? Hiszen egy menetet igazán bevállalhatnak..A fiúk is szeretnének komolyabb lányokat, akik nem fogtak több faszt, mint kilincset, akiken nincs 6 kg vakolat, akiknek van agyuk stb...A sok OSTOBA lány hiszi azt, hogy ez a stílus a nyerő a fiúknál, pedig nem. :)) Sőt ! A fiúk lenézik, megvetik az ilyen lányokat, vagy ki is nevetik, s egyre több olyan fiúról hallok, aki azt vallja, hogy nem állna le ezekkel az olcsó kis lotyókkal, nem szeretne fertőzéseket összeszedni. Nem tudom miért..ez a divat, sajnos !
2011. aug. 7. 22:54
 12/25 A kérdező kommentje:
adom az utolsó commentelőt...
2011. aug. 7. 22:57
 13/25 anonim ***** válasza:

Az én korosztályomban sajnos még ez kell...

17/L

2011. aug. 7. 22:58
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem ez kell, csak nem becsülik meg őket/téged/titeket eléggé...és menőnek szeretnék mutatni magukat a fiúk.
2011. aug. 7. 22:59
 15/25 A kérdező kommentje:

az meg a másik h ha találok 1 "normálisabbat" az is 1xre 5 pasit hülyít és ettől kezdve nem kell...

egy stori ami nem rég történt velem: 2x raniztam egy lánnyal virág bombon 2. randin csók is volt aztán kiderült h a haveromnak olyan smst írt h csak ő kell neki persze a haverom egyből leadta a infót...

2011. aug. 7. 23:01
 16/25 A kérdező kommentje:
bocs h elírtam csak kicsit ideges vok:S
2011. aug. 7. 23:04
 17/25 anonim ***** válasza:
Ezzel nem vagy egyedül.Én is csak ribancokat ismerek,ezért inkább jegeltem a nő témát.Talán 5 év múlva már tudok találni egy értelmes lányt aki nem a fellegekben jár és nem teszi szét a lábát minden jött mentnek.
2011. aug. 7. 23:04
 18/25 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen lányok, de kivel nem fordul elő ? De hidd el, találsz még olyan lányt, aki szép, okos, normális egyszerre, és szeretni fog !!!
2011. aug. 7. 23:05
 19/25 anonim ***** válasza:

Hidd el, legalább olyan nehéz normális lányt kifogni, mint normális pasit. Mert kevés olyan van, amelyik nem "menő"-divatos-pózer és amelyiknek nem csak a modellalkatú-népszerű-cicababa kell. Rühellem a 10fős csapatokba mászkáló vihogó csinibabákat, akiknek fogalmuk sincs az életről, a világról. Mondjuk nekem alapjában véve az emberi fajjal van bajom, de azt ebben a helyzetben hosszú lenne kifejteni, miért. Röviden-tömören: süllyed lefelé a társadalom, törődj bele. Elég megnézni a tv-műsorokat, a sok szemetet, amit adnak. Elég meghallgatni a tömegzenéket. 18 éves vagy, még nem maradtál le semmiről. Igyekezz normális helyekre járni, aztán egyszer csak szembe találod magad az "igazival". Aki szeretni fog, nem ver át, és még van egy kis esze is.

Én is ezt remélem, bár csak 15 évesen. (lányként)

2011. aug. 7. 23:20
 20/25 A kérdező kommentje:

jó mondjuk én is szeretek divatosan öltözni...

de nem viszem túlzásba. azt mondják h focista stílusom van pedig nem focizom :D

2011. aug. 7. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!