Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjek? (használható válaszokat)
"ittasan szexeltünk a bnőm pasijával és én kezdeményeztem "
Már megint a pia. Kezd rohadt unalmas lenni. Mekkora egy tetves ribanc vagy te. És akkor még csodálkoznak, hogy miért nem vesszük szarba sem a nőket.
Remélem összeszedsz valami fertőző szart.
Az írásod és az értelmi színvonalad alapján nem lehetsz több 14-nél, ami még szomorúbbá teszi az egészet.
És akkor még csodálkoznak, hogy miért nem vesszük szarba sem a nőket.
Mondjuk ez már a te hibád! :) Mert ha veszel valahol egy kukacos almát, akkor már soha többet nem eszel almát, vagy mivan? Nem mindenki ilyen mocskos ringyó!
Amúgy meg kérdező szánalmas egy sz@r ember vagy! A pia nem kifogás, de még csak a kevés (?) eszed sem az! További szép rib@nckodást.
"És akkor még csodálkoznak, hogy miért nem vesszük szarba sem a nőket.
Mondjuk ez már a te hibád! :) Mert ha veszel valahol egy kukacos almát, akkor már soha többet nem eszel almát, vagy mivan? Nem mindenki ilyen mocskos ringyó!"
Látom megint szövegértési gondjaid vannak és kiragadsz egy mondatot a szövegkörnyezetből és azt hiszed, hogy te most nagyon megmondtad a frankót.
Igazad lenne, ha a kérdés egyedi eset lenne. Amikor az ember lépten-nyomon is faszcibóló kis ribancokba botlik - de még 20 felett is - akkor bizony minden alma kukacossá válik. Persze nem mindenki ilyen, de akkor mutasd már meg nekem, hogy hol vannak a rendes nők.
Hm... szánalmas vagy! Nincsenek szövegértési gondjaim. Magyar 5ös érettségi, szövegértés max pontos.. most nem dicsekedés.. na mindegy :)
Pl. én soha nem csaltam meg senkit, nem nézek úgy más férfiakra, bármit megtennék az aktuális szerelmemért, bármikor ott lennék mellette, ha kéri, szeretem őszinte szerelemmel... most akkor nem értem?! Nem vagyok normális, rendes nő? Nem hazudozok jobbra-balra, engem azért utálnak, mert túl őszinte vagyok, de ez legyen a legnagyobb bajom.
Meg hát, ha nem akarod, hogy félreértsenek, akkor legközelebb ne így írd le, azt, amit nem így akarsz. Ennyi lenne csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!