Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy újra jó legyen a kapcsolatunk?
Sajnos múlik a szerelem.....
Én pasi vagyok és tudom,hogy mikor ez eljött a kapcsolataimban,hogy nem volt kedvem odabújni és nem akartam már mondani sem,hogy szeretem akkor már más felé kacsintgattam és szinte minden kapcsolatban kérdőre vontak a nők,hogy most mi van én meg csak azt feleltem nem tudom mit akarok vagy azt feleltem,hogy most egyedül akarok maradni....pedig az az egyedül maradás a másik csaj volt és szinte egész nap a másik csajra gondoltam ...ezért nem figyeltem már a bnőmre ,nem foglalkoztam vele és jöttek a veszekedések aztán meg a vége mindig szakítás...
Azt tanácsolom neked,hogy egy ideig mennyetek külön és,ha ő igazán szeret még akkor vissza akar majd hódítani,ha meg nem szeret és van másik kiszemeltje akkor előbb őt próbálja majd meghódítani....ha az utóbbi történik akkor jobb is,ha vége mert sokat szenvednél még aztán úgy is vége lenne...
Remélem tudtam segíteni...
30/f
Ui: el árulhatnád mennyi idős vagy.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!