Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal? Vagy hülyén fogom fel a dolgokat?
Fasza, hogy mindenki szexmániás barmoknak tartja a férfiakat és ha nem akarnak egy nap hatszor dugni, akkor már gondok vannak. Miért vannak?
Mi lenne, ha egyszerűen rákérdeznél, hogy mi a helyzet és még mielőtt elkezdenél hülye összeesküvés elméleteket gyártani és vádaskodni, elgondolkozhatnál, hogy esetleg a hiba a te készülékedben van.
én úgy érzem itt nem az a legnagyobb probléma, hogy nincs szex... hanem az, hogy te kielégíted őt, ő meg téged nem. és aztán lehet itt meleg meg magas páratartalom meg lehet tényleg valami betegsége van... de azért na! ha én kielégítem a partneremet, akkor valamit ő is tegyen már az ügy érdekében! nem kell dugni, van keze is, nyelve is.
persze lehet csak rossz időszaka van, de ez hosszabb távon nagyon nem kóser, beszélj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!