Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy visszaszerezzem a volt barátom?!
Nagyon nehéz helyzet, és ez nem rizsa, komolyan kérdezem, bármit megtennék érte, szóval az válaszoljon, aki nem fog lebeszélni róla!
Fél éve nem beszélünk, még nagyon szerelmes vagyok belé, de ő megsértődött rám(kiábrándult belőlem), és ezután nem érezte, hogy nagyon hiányoznék neki. Természetesen azért szeretett. Velem akarta leélni az életét(mondta, és ezért nagyon nehezen szakított), de ő olyan típus, hogy ha egy kicsi bökkenő is van a kapcsolatban, inkább szakít, minthogy megoldja a problémákat.
Hogyan szerezzem vissza?
Érzem, tudom, hogy nekünk együtt van dolgunk.
engem mindenki elhagyott.
barát, nem barát, nem barátnő, tök mindegy, mindenki magasról tojik rám. na én mit csináljak?
ha írok egy ismerősnek egy üzenetet a facebookon, soha senki nem válaszol. SOHA!
születésnapjaimra egyetlen köszöntést nem kapok, ha én köszöntök valakit, meg sem köszöni. bármit kérdezek, nem válaszolnak.
na én mit csináljak?
"amikor végképpen egyedül voltál, mentél az utcán és sikítottál
valahol legalább nyíiljon egy ajtó, valaki legalább gyűlöljön már
ismerem én is egy ideje már, jól tudom én is mocskosul fáj".
De miért? Mi történt?
Mindig ez volt, vagy csak mostanában? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!