Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne egy kicsit előre lendíteni a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Jóban vagyok egy sráccal, tetszünk egymásnak már egy jóideje és ezt tudjuk is egymásról. Szoktunk flörtölni meg minden voltunk már randizni de ennél tovább még nem nagyon jutottunk. Mindketten elég félénkek vagyunk. Tervezünk további randikat, de nem tudom hogyan lehetne egy kis életet vinni a kapcsolatba. Pl hogy alakul ki az hogy járunk(mert még nem vagyunk együtt, de ennek csak az az oka szerintem hogy minketten félénkek vagyunk?
Honnantúl leszünk egy pár és nem pedig 2 ember akik tetszenek egymásnak de nem mernek túl nagyot lépni a másikért.
2009. ápr. 9. 19:40
1/1 anonim válasza:
Az egyik ilyen randin legyél kicsit bátrabb, kezdeményezz és csókold meg...:) Vagy teremts olyan helyzetet, hogy megcsókoljon. Nálam az első csóktól kezdődik az együtt járás. És onnantól természetesen számára is egyértelművé válik a helyzet. Kezdeményezz, nehéz a félénk fiúkkal, de megoldható.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!