Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinaljuk / hova menjunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljuk / hova menjunk hetvegen a parommal?

Figyelt kérdés

Hetvegen talalkozunk a parommal ( 1 honpaja nem talalkoztunk) s nem igazan tudjuk h mit csinaljunk mivel unnepek vannak a hetvegen. Adjatok valami otleteket hogy hova menjunk, mit csinaljunk hogy mindkettonknek jo legyen? Nagyon szeretnenk csak ketten lenni de nem igazan van hol legyunk kettesben.

Kerlek segitsetek, adjatok otletekek

koszi elore is a valaszokat

2009. ápr. 9. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Túrázzatok, kiránduljatok.

Remekül lehet szexelni az erdőben, tapasztalat.

2009. ápr. 9. 16:27
 2/5 anonim válasza:
100%
csatlakozom az előttem szólóhoz menjetek kocsival ott is jó csinálni képzelheted hogy a pasid mennyire ba lehet indolva rád már rég nem látott csak védekezzetek hajrá aztán majd =irj hogy mi volt
2009. ápr. 9. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ilyen kérdést akartam feltenni,csak nekünk +1 fő, a kislányunk. Mi sem láttuk már rég az apát. Vmi jó kirándulós hely? Én még arra gondoltam,h elmegyünk a Kékes tetőre.
2009. ápr. 9. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak:

[link]

Ha van GPS-ed, akkor itt nézz körül, király dolog a kincsvadászat:

[link]

2009. ápr. 9. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én még a vadasparkot javasolnám.
2009. ápr. 9. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!