Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak a páromnak 20. szülinapjára?
több mint fél éve vagyunk együtt, kb. 1 éve ismerem, de tanácstalan vagyok. valami olyat szeretnék amire mindig emlékezni fog, szóval nem feltétlen tárgyra gondolok.. valami program amit együtt csinálhatunk, vagy valami ilyesmi.
ui.: légyszi ne írjatok olyan válaszokat, hogy ismerhetném már ennyi idő alatt meg stb.. nem az a gond, hogy nem ismerem, egyszerűen csak nem vagyok kreatív.
16/L
azthiszem ez a felejthetetlen éjszaka jó ötlet.. :)) köszönöm!
de azért továbbra is várom a jobbnál jobb válaszokat! :)
egy párnára rányomtatod a közös képeteket megcsinálják az odalon amit adtam ha küldesz be nekik fotót és még szöveget is lehet rárakatni...vagy gravíroztatsz valamit...
Egy esti séta is tud feledhetetlen lenni. A sötét valahogy kihozza a témákat az emberekből. Bár persze ezzel csak akkor érdemes próbálkozni, ha nem veszélyes környéken laktok.
Ennyi idősen a tárgy ajándékoknak már nincs akkora eszmei értéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!