Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet rossz emberektől kérdezem. De összejönnétek 23 évesen egy 16 éves lánnyal?
Van egy kiszemeltem, elvileg a hétvégén nála alszom, de most jött a társaságunkba egy 16 éves lány, aki ott lakik a szomszéd városban, ahova a srác melózni jár. És megkérdezte tőle, hogy merre lakik, mert ő itt meg it dolgozik.
Én elég messze lakom ehhez képest, és féltékeny lettem :( Én 22 vagyok, de szerintem a 16 se nem fiatal, se nem öreg. 6 év.
Szerintetek?
és már megint a tipikus szöveg hogy a "fiúk milyen éretlenek" stb...-.-" f*szért nem lehet erről a témáról leakadni, attól még hogy ti 15-16 évesen képesek vagytok magatokat megb*szatni 1 20+ éves sráccal attól még lehet néhány korotokbeli fiú igenis érett, de ti ezt b*sztok észrevenni. sőt, mostmár inkább a 16 éves lányok éretlenebbek, legalább is a sulimban ezt tapasztalom..-.-"
a kérdésre válaszolva: remélem nem leszek olyan lúzer több mint 20 évesen hogy 16 éves kislányok után csorgassam a nyálam...
16/F
én húszon évesen pont a tízen éves lányokkal keféltem......
és szerintem a srác is csak szexelni akar a 16 évessel...
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!