Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbízom benne, de még is félek tőle. Mit tegyek?
Már 2 éve ismerek egy lányt, akivel élőben találkoztam, de aztán interneten keresztül ismertem meg. Interneten, sms-ezve nagyon jól el tudok beszélgetni vele, hajnalokig is, néha webcam is megy. Mindig várom hogy írjon már és ír is, de úgy veszem le olyan barátnak tart akivel lehet beszélgetni komolyabb témákról is.
Nekem kezdettől fogva tetszik, megbízom benne, és erről már ő is tud. Sajnos nagyon ritkán találkozunk, és mikor élőben kellene beszélnem vele, egyszerűen leblokkolok, és nem tudok mit kérdezni tőle, majdnem hogy félek vele találkozni és tök hülyén viselkedem.(ha találkozunk is, úgy hogy más ismerősök is vannak ott)
Többször is elhatároztam hogy beszélek vele kettesben, de visszariadok mikor ott lenne rá az alkalom. Pedig tudom hogy nem nézne hülyének bármit is mondok, mert nagyon kedves lány.
Most már azzal sem vagyok tisztában hogy mit szeretnék tőle, de nem szeretném elveszíteni. Már azt is elhatároztam hogy legjobb lesz elfelejteni, de lehetetlen..
Mit tegyek, hogy elmúljon ez a félelem, és ne érezzem ilyen hülyén magam a jelenlétében?
20/F, nem volt még barátnőm, nehezen ismerkedem.
Köszönöm a válaszokat.
Igen, tudom hogy már lépnem kellene, de sajnos elég nagy önbizalomhiányom van, nem tudom elhinni hogy szintén így érez, pedig haverok is mondják hogy lehet csak a kisujjamat kellene megmozdítanom végre. 2 napot együtt töltöttünk baráti társaságban, ő is jelen volt, és valamiért úgy tettem mintha nem is érdekelne. (persze elég rosszul, mert alig bírtam levenni róla a szemem, és nagyon jól esett a közelében lenni) Haverom beszélgetett vele, és szóba hozott engem is, de azt mondta rólam inkább ne beszéljenek. Úgyhogy most már lehet hülyének is néz:(
De továbbra is mit tegyek hogy végre leküzdjem ezt a hülye félelmet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!