Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex visszaszerzésénél az első lépés lehetne ez?
Elhívom beszélni, hogy beszéljük meg a dolgokat.
Lezáratlan kapcsolat volt.
Azt akarom, hogy lásson, és a gyönyörűségemtől újra belém szeressen.
Ne szidjatok, ez már elhatározás, minden áron vissza fogom kapni őt!
Akármennyire unszimpatikusnak tűnök.
Adjatok tippeket, hogyan lehet egy tinédzser fiút visszahódítani 7 hónappal a szakítás után.
Nincs barátnője.
Ne strapáld magad. A működő kapcsolat ALAPFELTÉTELE a másik és a másik véleményének tiszteletben tartása.
Te meg azzal kezded, hogy nem tartod tiszteletben, hogy ő nem akar tőled semmit.
Eleve bukta az egész. A szépség nem minden. Egy d*gásra elég, a kapcsolathoz édeskevés.
Ha azt írom, hogy (ezt akartam, de azért, hogy NORMÁLIS válaszokat kapjak, és többen válaszoljatok, ezért kérdeztem így): Meghalnék a volt barátomért, annyira szeretem, hogyan szerezzem vissza?
Nekem tényleg ő volt a mindenem.
Azonnal megkapnám, hogy hagyjam a pi**ába.
Természetesen tiszteletben tartom a döntését, de ott a gond, hogy nem is tudott dönteni , és a végén én mondtam ki, hogy ha nem tudja mit érez, hagyjuk a kapcsolatot.
Szeret még, de nem szerelmes.
Egy próbát még megér.
miért ne működne megint? miért ne próbálhatná meg mégegyszer?:)
és nem arról volt szó, hogy ha a fiú nemet mond, kivégzi...
Csak egy megjegyzés, ha valakivel szakítanak, rögtön azzal jöttök, hogy : "úristen, hátha szakított, akkor soha nem is szeretett, hagyd a francba.
Ha én:" még én küldöm el a búsba, és én akarom visszakapni?"
Esküszöm, felkúrtok az idióta válaszaitokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!