Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek nehezen találnék barátnőt?
Igen.
Akasztást ajánlom neked is. De előtte olvasd át a Kis Magyar Nyelvtan legújabb kiadását.
"Az a baj hogy akik bejőnek nekem lányok azoknak vagy nem jövök be vagy csak barátaim akarnak lenni de nem több."
Ebben a mondatban a válasz.
"Az a baj hogy akik bejőnek nekem lányok azoknak vagy nem jövök be vagy csak barátaim akarnak lenni de nem több."
Szerintem is ebben a mondatodban van a válasz. Talán olyan lányoknál is próbálkozni kellene akiket nem épp az álomnő kategóriába sorolnál de el tudod velük képzelni a dolgot.
Szerintem nem épp azzal van a gond hogy nem jársz bulizni,nem cigizel és ritkán iszol. Nekem és még jópár ismerősömnek is bejönnek az ilyen fiúk. A "gond" inkább a külsődben vagy a személyiségedben keresendő.
18/L
"A szép lányoknál csak akkor van esélyed, ha jóképű és gazdag vagy. Ha átlagnál nem vagy jobb egyik szempontból sem, akkor max a csúnyák maradnak. Ha te is csúnya vagy, akkor még ők se."
Ez baromság. Nem a külső számít, a pénz meg mégannyira sem, főleg 18 évesen.
Nekem is volt már olyan barátom aki, nem éppen volt jóképű, sovány is volt, meg sápadt is, és még csóró is volt, de azért szerettem aki volt, és nem azért ahogy kinézett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!