Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok szerintetek nehezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek nehezen találnék barátnőt?

Figyelt kérdés
Én nem járok bulizni (de nem is rajongok a bulikért), nem iszom csak egy héten egyszer egy üveg sör és annyi, nem cigizem nem járok csavarogni, 18 éves vagyok. Az a baj hogy akik bejőnek nekem lányok azoknak vagy nem jövök be vagy csak barátaim akarnak lenni de nem több. Tényleg ilyen reménytelen eset vagyok?
2011. aug. 4. 00:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Igen.

Akasztást ajánlom neked is. De előtte olvasd át a Kis Magyar Nyelvtan legújabb kiadását.

2011. aug. 4. 00:25
 2/16 anonim ***** válasza:

"Az a baj hogy akik bejőnek nekem lányok azoknak vagy nem jövök be vagy csak barátaim akarnak lenni de nem több."

Ebben a mondatban a válasz.

2011. aug. 4. 00:26
 3/16 anonim ***** válasza:

"Az a baj hogy akik bejőnek nekem lányok azoknak vagy nem jövök be vagy csak barátaim akarnak lenni de nem több."

Szerintem is ebben a mondatodban van a válasz. Talán olyan lányoknál is próbálkozni kellene akiket nem épp az álomnő kategóriába sorolnál de el tudod velük képzelni a dolgot.

Szerintem nem épp azzal van a gond hogy nem jársz bulizni,nem cigizel és ritkán iszol. Nekem és még jópár ismerősömnek is bejönnek az ilyen fiúk. A "gond" inkább a külsődben vagy a személyiségedben keresendő.

18/L

2011. aug. 4. 00:31
 4/16 KartoffelKatze ***** válasza:
Hát, ismered egyáltalán az életet kint? Pl. tudod, azért a női felépítést ? Am. járj el helyekre, nem kell sokszor, de 1x-2x 1 éven vagy hónapban vagy héten elnézhetnél 1 buliba, csak, h tudd, h milyen.
2011. aug. 4. 00:34
 5/16 anonim ***** válasza:
Az hogy nem iszol, cigizel, bulizol, az nem kizáró ok. Tehát vagy túl nagyok az elvárásaid vagy valahol magadban kellene keresni a problémát. Nem vagy reménytelen, senki sem reménytelen. Talán egy kicsit magadba kéne nézni.
2011. aug. 4. 01:08
 6/16 anonim ***** válasza:
szerintem simán.!! végre egy pasi aki arànylag normálisan gondolkodik.. ;)
2011. aug. 4. 01:29
 7/16 anonim ***** válasza:
A szép lányoknál csak akkor van esélyed, ha jóképű és gazdag vagy. Ha átlagnál nem vagy jobb egyik szempontból sem, akkor max a csúnyák maradnak. Ha te is csúnya vagy, akkor még ők se.
2011. aug. 4. 08:21
 8/16 anonim válasza:
nemkéne annyit wowoznod
2011. aug. 4. 14:41
 9/16 anonim ***** válasza:

"A szép lányoknál csak akkor van esélyed, ha jóképű és gazdag vagy. Ha átlagnál nem vagy jobb egyik szempontból sem, akkor max a csúnyák maradnak. Ha te is csúnya vagy, akkor még ők se."

Ez baromság. Nem a külső számít, a pénz meg mégannyira sem, főleg 18 évesen.

Nekem is volt már olyan barátom aki, nem éppen volt jóképű, sovány is volt, meg sápadt is, és még csóró is volt, de azért szerettem aki volt, és nem azért ahogy kinézett.

2011. aug. 4. 16:08
 10/16 anonim ***** válasza:
A nőknek csak és kizárólag a külső számít (meg némelyeknek a pénz). Előző, abban a pasiban is biztos volt vmi külsőre, ami megfogott, legfeljebb nem tudtad megmondani h mi. Anélkül nem tudtok beleszeretni senkibe, bármit is mondtok.
2011. aug. 5. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!