Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van eselyunk ujra egyutt?
Figyelt kérdés
a volt baratomal masfel evig voltunk egyutt es elkovettem egy hatalmas hibat es hagytam h egy bulin egy pasi megcsokoljon de elmondtam neki es egy ideig egyutt voltunk de most 1eve nem de meg mindig hianyzik es allitolag o is gondol ram szerintetek van eselyunk ujra egyutt. probalkozak?2011. aug. 3. 21:56
2/5 anonim válasza:
ELOSZOR TANULJ MEG HEJESEN IRNI UTÁNA MALYD LESSZ ESÉJED :D
5/5 anonim válasza:
Ezt én is megprobáltam hogy megcsaltam és ugy is együtt maradtunk de nem kellett volna mert ö egész kapcsolatunk ideje alatt megakart csalni hogy visszaadja és én utána is megcsaltam szoval nem hiába mondják azt ha egyszer egy nö félrelépett akkor többször is fog mert legbelül soha nem szerettem. De erre csak akkor jöttem rá amikor már szakítottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!