Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos-e a szerelmbe a 10 év különbség ha igaz szivvel szereti egymást 2-embert? Szabad hogy elrontsa-e valami ezt? Szabad-e hagyni hogy elrontsa bármi is a 2-embernek?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 20:27
1/11 anonim válasza:
ha őszintén szeretik egymást,semmi akadálya,csak ne legyen kiskrú.
2/11 anonim válasza:
Attól függ, hány évesek vagytok.
3/11 anonim válasza:
Lány vagyok, a párom másfél évvel fiatalabb és fél fejjel alacsonyabb nálam, emiatt mindenki röhög rajtunk, de mivel szeretjük egymást, ez nem érdekel. Az számít hogy vagyunk egymásnak, nem az, hogy mit gondolnak rólunk mások, nem érdekel, ha a korkülönbség, testmagasság vagy bármi más miatt az emberek nem nézik jó szemmel a kapcsolatunkat.
Mellesleg nem ártana, ha tanulnál egy kis helyesírást.
4/11 anonim válasza:
Szüleim között 12 év van, 24 vs. 36 mikor megismerkedtek. Máig boldogan élnek.
Viszont tényleg nem ártana helyesírási szempontból átnézni küldés előtt :-)
5/11 anonim válasza:
A nagyapám 10 évvel idősebb volt mint a nagyanyám. Boldogan éltek míg meg nem halt.
6/11 anonim válasza:
Szüleim között 20 év korkülönbség van, nagyszüleim beletörődtek annak idején, nem volt mit tenniük. És nagyon jó viszony volt/van is apám és az anyós-após között. Szüleim még most is együtt vannak, nem mondom, hogy a korkülönbségből adódóan nem volt soha konfliktus köztük, de kitartottak egymást mellett, még ha nem is dúl már a lamour. :)
7/11 A kérdező kommentje:
Volt barátnöm 27 én 37.
2009. ápr. 8. 21:55
8/11 anonim válasza:
Én 24éves lány vagyok párom 37éves.Sokan rossz szemmel nézték a 13év korkülömbséget.De ha valaki szereti a másikat akkor nem számít semmi.
9/11 anonim válasza:
Akkor nincs gond a korral...Csak akkor lenne ha vmelyik kiskorú lenne.
10/11 anonim válasza:
én 15évvel vagyok fiatalabb, mit a férjem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!