Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Rákérdezzek vagy hagyjam?
Kb 1 hónapja szakítottunk a barátnőmmel egy 2 éves kapcsolat után ! Eleinte nem nagyon beszéltünk , megpróbáltam az újrakezdést vele , de nem akarta ! Később kiderült hogy néha hiányzom neki és elgondolkodott azon is hogy visszajöjjön hozzám ! Mostanában ha ritkán is de összefutunk és beszélgetünk , de csak mint barátok ! Persze ahogy ez lenni szokott én többet szeretnék ! Szeretném visszakapni ! Olyan furcsa hogy vele vagyok de nem foghatom meg a kezét , nem csókolhatom meg ! A kérdésem az volna hogy mit tegyek ebben a helyzetben ? Hozzam fel neki hogy mi lenne ha újrakezdenénk ? Megmondtam neki korábban is hogy érte bármire képes lennék ! Nagyon szeretem és nagyon hiányzik !
22/F
Szia! Az attól függ, miért szakítottatok. Ha tudtok változtatni " magatokon ", tehát ha pl. veszekedések miatt szakítottatok, akkor toleránsabbak lennétek, akkor jó ötlet lenne ha megpróbálnátok, ha ennyire hiányzik Neked! De tudni kell, hogy Neki is hiányzol-e úgy.
Mi barátommal októberben szakítottunk, március végéig nagyon jó barátok voltunk, mindent megosztottunk egymással, március 31-én újra összejöttünk! Remélem jól döntöttünk és nem lesz több veszekedés ( mert mi a vitatkozások miatt szakadtunk el, ő is sokat ment fel bulizni haverjaival én is a barátnőimmel és így nem volt jó : ( ).
Szurkolok, hogy úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek és boldogok legyetek együtt!
Nani
elismerem hogy az én hibám de én is meglepődtem ! :S
viszont mostmár tudom mit akarok....és ezért bármit megtennék ! BÁRMIT !
halálosan komolyan gondolom.... ! de ebbe a várakozásba néha beleőrülök már :(
köszönöm a tanácsokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!