Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, h ment működött a kémia köztetek?
Nos az a helyzet h van egy srác akivel évek óta jó barátok vagyunk, de pár hónapja mond félreérthetőeket, jobban odafigyel rám mint általában és még inkább ellenzi h kifizessem a részem bármikor olyan helyre megyünk, sokszor csak úgy néz és hasonló egyebek amire arra utal h többet érez irántam..
Külsőleg pedig nem vonz. Igaz, nagyon jól elvagyunk, rengeteget beszélgetünk akár a semmiről is.. viszont fontosnak tartom egy kapcsolatban, hogy meglegyen az a vonzalom is..(gondoljatok most bármit is rólam) nálatok volt már hasonló helyzet..?
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:06
Tudtam, hogy valami megkeseredett nőgyűlölő vagy, nem tévedtem.
KÉrdező: Nekem is volt ilyen barátom anno. Nem tetszett külsőre, mondjuk ronda nem volt. Csak épp nem találtam vonzónak. Ő udvarolt hónapokig, aztán gondoltam miért ne, próba szerencse. Lassan haladtam vele, de sok-sok éves boldog párkapcsolat lett belőle. Pedig részemről sosem volt az a klasszikus lángoló szerelem, nem volt meg a kémia. És mégis. Szóval van ilyen:) Még ha 65%-kal hihetetlennek is tűnik.
Köszi az építő és a kevésbé építő válaszokat x)
Nos nem külsőre megyek, ezt tisztázzuk. Volt már olyan barátom (nem is egy) aki különösebben nem volt szépfiú még is nagyon vonzott. De nem érzek e-fajta vonzódást a fent említett barátom iránt.. és félek ha nem működik elvesztek egy értékes barátot..
21:14 Nem olvastad el figyelmesen, amit írtam. Ha jól néz ki egy srác, akkor ti már belül is tökéletesnek hiszitek, tehát ez az elképzelt belső tartja meg, nem pedig a valódi személyisége.
Próbálkoztam már szép és csúnya lányoknál is, az eredmény ugyanaz. Mi csúnya fiúk beérnénk a csúnya lányokkal, a csúnya lányoknak viszont ugyanúgy nem kellenek csúnya fiúk.
Kérdező, te is a külsőre mész, mint minden lány. Legfeljebb tudat alatt vonz benne vmi, amiről nem tudod megmondani h mi (erre szokták ráfogni h "kisugárzás"), de az is biztos h külső tulajdonság. Ha az illető srácban semmi ilyen nincsen, akkor nem fogsz vele összejönni.
"Nem kimondottan szép embereknek is vannak párjaik. Ezt mivel magyarázod, ha mindenki csak a külsőre megy?"
Nem kimondottan szép embereknek talán. Kimondottan csúnya férfiaknak viszont nincs. Egyáltalán nem látni olyan párokat, ahol a fiú egyértelműen csúnyább lenne a lánynál.
"De már ne is haragudj, rengeteg olyan pasas van akik csak kirakatbábunak tartják a csajt. Jól néz ki, mutogatom, stb..."
Pasasból rengeteg van, csajból pedig mindenki ilyen. Az a legfontosabb, h az utcán végigmenve büszkék lehessetek rá, h ilyen jó pasitok van.
A többiről annyit, h képen nem mindenki ugyanúgy néz ki, mint élőben, én is van akinek tetszem képről (100-ból 1 lánynak talán), de élőben senkinek. Az a "szikra" meg szintén a külső eredménye, legfeljebb tudat alatt. Különben mivel magyaráznád, h a csúnya férfiak senkiből nem váltanak ki semmilyen szikrát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!