Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy újra velem akarjon lenni?
Figyelt kérdés
1 évig a volt pasim, és köztem az ment hogy 1-2 hónapot együtt voltunk 1-et nem.. De mindig ő akarta hogy vége legyen. Azt mondja soha nem csináltam semmi rosszat, jó volt neki velem. Csak néha rájött hogy egyedül akar lenni. Ez ment 1 évig. Most megint 1 hónapot együtt voltunk, és megint vége. És elmondta hogy nem tud szerelmes lenni senkibe. :( Nem tudott megszeretni. Én nagyon nagyon szeretem, mindennél jobban. Azt mondta többet nem lesz ilyen hogy nekem ne legyen rossz. Már soha többet nem fog akarni majd velem lenni? Ha megkomolyodik akkor sem? Most mit csináljak? Nem fogom tudni elfelejteni,nem tudok nélküle élni. Soha nem fog belémszeretni? Mit tegyek hogy megint velem akarjon lenni?2011. aug. 2. 13:22
11/12 A kérdező kommentje:
Megcsinálom amikor nem lesz itthon senki.....figyelem? Az eddig se volt.Nem is lesz.És már nincs rá szügségem
2011. aug. 2. 14:12
12/12 anonim válasza:
Remélem, mostanra sikerült elérni a célodat. Ilyen emberekre tényleg nincs szükség ezen a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!