Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond? Hogyan hozzam meg a kedvem a szexhez? 16/L
Az is lehet hogy csupán a 2,6 év után már csökkent a szex (ez másnál is így van)
Vagy: nem élvezel és ezért nincs késztetés a szexre
Bakker annyira idióták vagytok! Kiégett kevesebb mint három év alatt? Csak én tizenéve szexszelek és nem égtem ki. Mi van azokkal, akik 40 éve szexelnek? Ha nem kívánod a szexet én is azt mondom hanyagoljátok egy időre, hogy kívánd. A simogatás közös idő, filmezés maradjon meg. Hidd el segíteni fog.
26F
Nyugodtan próbáljatok ki más technikákat, dobd fel a szexuális életed új helyszínnel, vagy szembekötősdi játékkal. Bármi ami jól hangzik, olvass utána, lehet már az meghozza a kedvet :)
Nem feltétlen baj, ha ennyi idő után nem akaródzik, de a mondás is azt tartja, hogy evés közben jön meg az étvágy :)
Hangolódj rá, gondolkozz róla sokat, de ne arról, hogy miért nem olyan már mint rég, hanem pozitívan mi volt régen jó, hol, hogyan esetleg milyen új módon szeretnéd.
Persze elképzelhető, amire itt többen gondoltak, hogy túl korán kezdted és nincs szélesebb rálátásod a problémára, hogy hogyan is tudnál kilábalni, de szerintem nem ez a gond.
Az is lehet, hogy a fogamzásgátló tabletta mellékhatása, vagy csak éppen gumival uncsi (ha tartós a kapcsolat nyugodtan lehet pl. spirál a fogigátló)
Vszínű hogy kiégtél. Nem baj, pihentesd magad egy kicsit és utána elhiheted, hogy kívánni fogod. Én fiú vagyok és ez nem tom mennyire segít nektek lányoknál, de én ha megunom a masztizást akkor két dolog segít:
Várni (mondjuk egy hétig) vagy
új pózban, módszerrel.
Remélem tudtam segíteni :) 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!