Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis h ennyire izgulok, hogy mondjam meg h szeretem nagyon?
Te magad is megválaszoltad: csak ki akar használni. hiszen megmondta, hogy téged csak barátnak tekint, és nem akar veled kapcsolatot. Szerintem elég valószínű, hogy csak szexet akar tőled, mert gondolom sejti, hogy meg is kapná, amit akar.
Gondolkozz te is ésszerűen - bár tudom, ilyenkor nehéz. Csak ha meg fájdalmat okoz, utána nehezebb lesz.
nem hiszem, hogy 300 km-t akarna utazni egy-két akcióért... gondolom, otthon is találna nőt csak arra.
Ha a legeslegjobb barátjának tart, az is elég szerintem, hogy személyesen meg akarjon ismerni.
Erősnek kell lenned, és az első alkalommal amúgy sem kellene lefeküdni senkivel.
Az is lehet, hogy nem akar nagy szavakat mondani, míg személyesen nem ismer. Ha te se mondtad, hogy szereted (miközben így érzel), miért csodálkozol, hogy ő sem mondta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!