Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki nekem tetszik, annak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nekem tetszik, annak én nem kellek. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, semmi gond nincs velem se külsőre se belsőre. És mégis ez van, nem egy fiúnál tapasztaltam már ezt hanem soknál. Pont azoknak nem kellek akiket kinézek magamnak mindenki másnak meg igen annyira elkeserítő nem tudom mit csinálok rosszul.
2011. aug. 1. 23:51
 1/8 anonim ***** válasza:
várj míg megismersz engem.
2011. aug. 1. 23:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem fogod látni értelmét, hogy képet küldj, de érdekelsz:)

Írhatnál egy kis jellemzést azokról, akiknek nem jössz be, azokról, akiknek bejössz és magadról.

2011. aug. 1. 23:58
 3/8 anonim ***** válasza:

én mondom neked, ne fuss a pasik után, de ha jeleket kapsz akkor jobb, ha kezdeményezel.

idővel el jön az is, hogy a veled 1korú, ill. idősebb pasik kinövik a kalandvágyukat és képesek komolyabb kapcsolatba belemenni.

2011. aug. 2. 00:02
 4/8 anonim ***** válasza:

írj privátot.

beszélgethetünk.

2011. aug. 2. 00:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Esélytelen hogy képet küldjek. Nagyon sokan ismernek, nyertem már szépségversenyt szerepeltem néhány magazinban/műsorban. Nem ismerkedni szeretnék itt csak valami választ kapni arra, hogy miért viselkednek velem mindig szemét módon azok akiktől szeretnék valamit. Jó igaz bennem is van hiba mivel mindig olyanok tetzenek akik ilyen tipikus nagyon helyesek akik kb minden lánynak tetszenek. de ezellen nem tudok mit tenni
2011. aug. 2. 01:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Megválaszoltad a saját kérdésed, hatalmasak az elvárásaid csak a tökéletes helyes pasik jönnek be, ezek meg megtehetik hogy jobban válogassanak. Ahogy gondolom te is úgy érzed hogy túl szép vagy azokhoz akik közelednek feléd, emellett esélyt se adsz ezeknek a férfiaknak, mert idealizálod a férfit, és ha minimális eltérés van már elkönyveled őt, mint valaki akivel úgy se működne.

Ha helyes pasit akarsz akkor tök mindegy milyen szép vagy neked is annyit kell szívni mint azoknak a pasiknak akik olyan szép lányt akarnak mint te.

Ilyen a szépek világa, te is magasra teszed a mércét, a jó pasik is, sőt van hogy a jó pasik nem szeretnek nagyon szép lánnyal összejönni, mert az átlagos lányok sokkal odaadóbbak és sokkal jobban értékelik őket.

Tedd te is ezt, próbáld azokba megtalálni a férfit akik közelednek feléd, vagy szokd meg hogy csak mert szép vagy még nem kaphatsz meg akárkit.

Illetve meg merem kockáztatni hogy idősebb pasik vonzanak akik benned lehet még a kislányt látják.

Ha esetleg akarsz beszélni róla írhatsz privátot, képet nem kérek, ha szép vagy meg szépségverseny akkor úgy se vagy nekem való, de szívesen megpróbálok rájönni a párkapcsolati problémáidra, mert abból sokat tanulok az enyéimről is :)

21/F

2011. aug. 2. 01:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Hány pasinak nem kellettél eddig, aki egyedülálló volt és komoly kapcsolatot szeretett volna?
2011. aug. 2. 12:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:) Nos, kedves utolsó előtti...Tudom, hogy igazad van csak nagyon elkeserítő és kiábrándító ez a tény :(

3 ilyen volt és az egyik a nagy korkülönbség miatt nem jött össze

2011. aug. 3. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!