Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nekem tetszik, annak én nem kellek. Miért lehet ez?
Tudom, hogy nem fogod látni értelmét, hogy képet küldj, de érdekelsz:)
Írhatnál egy kis jellemzést azokról, akiknek nem jössz be, azokról, akiknek bejössz és magadról.
én mondom neked, ne fuss a pasik után, de ha jeleket kapsz akkor jobb, ha kezdeményezel.
idővel el jön az is, hogy a veled 1korú, ill. idősebb pasik kinövik a kalandvágyukat és képesek komolyabb kapcsolatba belemenni.
Megválaszoltad a saját kérdésed, hatalmasak az elvárásaid csak a tökéletes helyes pasik jönnek be, ezek meg megtehetik hogy jobban válogassanak. Ahogy gondolom te is úgy érzed hogy túl szép vagy azokhoz akik közelednek feléd, emellett esélyt se adsz ezeknek a férfiaknak, mert idealizálod a férfit, és ha minimális eltérés van már elkönyveled őt, mint valaki akivel úgy se működne.
Ha helyes pasit akarsz akkor tök mindegy milyen szép vagy neked is annyit kell szívni mint azoknak a pasiknak akik olyan szép lányt akarnak mint te.
Ilyen a szépek világa, te is magasra teszed a mércét, a jó pasik is, sőt van hogy a jó pasik nem szeretnek nagyon szép lánnyal összejönni, mert az átlagos lányok sokkal odaadóbbak és sokkal jobban értékelik őket.
Tedd te is ezt, próbáld azokba megtalálni a férfit akik közelednek feléd, vagy szokd meg hogy csak mert szép vagy még nem kaphatsz meg akárkit.
Illetve meg merem kockáztatni hogy idősebb pasik vonzanak akik benned lehet még a kislányt látják.
Ha esetleg akarsz beszélni róla írhatsz privátot, képet nem kérek, ha szép vagy meg szépségverseny akkor úgy se vagy nekem való, de szívesen megpróbálok rájönni a párkapcsolati problémáidra, mert abból sokat tanulok az enyéimről is :)
21/F
Köszönöm a válaszokat:) Nos, kedves utolsó előtti...Tudom, hogy igazad van csak nagyon elkeserítő és kiábrándító ez a tény :(
3 ilyen volt és az egyik a nagy korkülönbség miatt nem jött össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!