Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm baráti társaságába nem vagyok bejáratos. Szerintetek mennyire gáz?
Mondd meg neki, hogy szeretnél velük találkozni. Szerintem nem az van, hogy ki akar zárni, de a lányoknál ez egy kicsit más, mint a fiúknál. Egy pasi ahogy én észrevettem mindenhova szereti magával vinni a barátnőjét, már csak azért is, hogy büszkélkedjen vele. Amikor viszont a lányok találkoznak egymással, az olyan privát dolog szokott lenni, megbeszélik egymás pasiügyeit, meg más nődolgokat, amik legtöbbször nem tartoznak férfiakra (meg nem is lennél rá kíváncsi).
Ha csak ritkán van alkalmuk találkozni, akkor egészen biztos vagyok benne, hogy emiatt nem hív, mert ha gyakran taliznának, akkor ezeket a dolgokat máskor is ki tudnák beszélni és lenne olyan alkalom, amikor te is ottlehetnél. Szóval ezt ne vedd úgy, hogy ellened szól és szerintem simán meg tudjátok beszélni, csak mivel ő tudja, hogy ilyenkor a sminkelésen és a cipőkön keresztül a szőrtelenítésig minden szóba kerül ezért nem gondolta szerintem, hogy te komolyan gondolod, hogy ott akarnál lenni. Ha egy éve veled van, akkor nyilván fontos vagy neki és felvállal, ez a lányoknál nem erről szól, nekünk nem olyan fontos, hogy mutogassuk, hogy ilyenünk is van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!