Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy mostanában nem találok olyat aki hozzám való lenne? :S
Figyelt kérdés
tavaly nyár végén lehetett vlna egy olyan barátom akivel lehet egy életre szólt volna csak elhanyagolt kicsit és amikor megmagyarázta már késő volt mert összejöttem egy szeméttel :S nagyon megbántam, de azóta nem találok egy olyan srácot se aki normális...illetve olyan van aki normális de ha van mindegyikben egy kettő pont olyan hiba amitől nekem rögtön unszimpik lesznek :S ti hol és hogy találtátok meg életetek (eddigi) legnagyobb szerelmét?2011. aug. 1. 20:10
11/14 anonim válasza:
Én is így vagyok! Fiú létemre. De már én is szeretnék találni valakit...
12/14 anonim válasza:
Utolsó: Ott a pont.
Kérdező:
Ne aggódj, nem csak te nem találod a párodat. Sokan vagyunk így ezzel. Én meg nem találok normális lányt :)
13/14 anonim válasza:
elég sokan vannak így, többek között én is. nehéz dolog, ennyi...
14/14 A kérdező kommentje:
hát tényleg elég nehéz találni már normális párt...:S
am nem minden lányt érdekel tényleg a külső...vmilyen szinten lehet érdekel de csak annyira h vki megtetszik-e vagy sem...azmeg nem feltétlenül attól függ h egy srác "jópasi"-e mert volt már olyan barátom aki nemvolt egy nagy szépség mégis megtetszett vmi benne a barátnőm is pont ilyen, szép lány ő is és a barátját mégis elfogadta pedig ő nem jóképű, a belső tulajdonságai szépítettek a küslején
2011. aug. 2. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!