Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szeptemberbe főiskolára megy, én pedig érettségizni fogok. (lent) Várom a válaszokaat. (? )
Figyelt kérdés
Így nekem nagyon sokat kell tanulnom majd, meg persze neki is.Több mint másfél éve vagyunk együtt, és úgy érzem hogy ő is szeret engem , de mégis félek, mert koleszos lesz és biztos lesz ott egy csomó szép láány, ráadásul nem fogunk annyit találkozni.Tudom hogy bízni kell benne, hogy hűséges lesz.De nehéz, mert mi eddig egy suliba jártunk, és ott is jöttünk össze.Szóval ez így egy kicsit szokatlan lesz.Számomra pedig kétségbeejtő is. Fontos lenne hogy tanácsokat adjatok, vagy elmondjátok a tapasztalaitokat.:)2011. aug. 1. 12:50
11/14 A kérdező kommentje:
:))
2011. aug. 4. 13:41
12/14 Big Boss válasza:
01:29 tod nálam félig üres a pohár, tod én ink mindet a legrosszabbul próbálok meg fel fogni és akk ne szívom be tod nem reménykedek és, ha meg még is úgy alakul a dolog, h az jó itt pl. nem csal meg akk meg örülök nah érted
13/14 anonim válasza:
Értelek, igen, de megérteni nem értelek meg. :) Én pont az ellentetted vagyok. Szerintem optimistán kell hozzáállni a dolgokhoz, és akkor sikerül is. Ha pedig mégsem, annak úgy kellett alakulnia. De ha tényleg akarod és teszel érte, minden megoldható/elérhető (nem, nem élek álomvilágban, még mielőtt megszólalnál, teljesen reaálisan látom a dolgokat).
19L
14/14 Big Boss válasza:
Én megértelek és örülök, h így látod a dolgokat, de azért hozzá kell tegyem én is küzdök a dolgokért csak így, ha beszívom akk nem vok csalódott érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!