Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lesz a barátnőm, mit vegyek neki szülinapjára?
Figyelt kérdés
Valami maradandót szeretnék, tehát nem csokit vagy virágot.
Szerintem valamilyen emo cuccra vágyna.
2011. aug. 1. 03:43
12/21 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ribanc! Kérem a normális válaszokat!
2011. aug. 1. 11:15
13/21 anonim válasza:
vagy vegyél neki egy kést és dögleszd meg :P
emo s nak is néz ki vagy csak annyi h fekete cuccok és szevassz? az nem emo -.-" istenem emo 1 érzés és emo haja van legalább? 13 éves kis puják azthiszik ha rockot halgatnak meg feketecuccban járnak már emo k -.-" az ijenek egy nagy rakás g*ci f*sszopó s*egfej k*rwa rühellem az ijen kis csitkás pujákat -.-"
14/21 anonim válasza:
te hányéves vagy?hö?? te is emo vagy?
15/21 anonim válasza:
Vegyél neki: hogyan értékeljük az életünket?! című könyvet.
16/21 anonim válasza:
az a baj, hogy a 14éves "kislányok"-nak nem tudni mit lehetne venni. szóval szerintem kérdezz rá hogy mit szeretne..ennyire nem mersz rákérdezni? féélsz??
17/21 A kérdező kommentje:
Az érzései is olyanok, a kinézete is, a haja is.
Ne szóld le, mert szeretem.
16 éves vagyok és én is emo vagyok.
Már vettem neki pár emo cuccot, biztos örülni fog neki.
2011. aug. 1. 15:56
19/21 anonim válasza:
mit wettél neki? szakits wele és irj priwit XD
20/21 A kérdező kommentje:
Eljegyzési gyűrűt.
2011. aug. 1. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!