Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék magannak egy emos lányt, csak a stilusom miatt nem jövök be nekik, egyéb javaslatok, ötletek? . Csak komoly válaszokat,17/F
PÁWA
(Néha kis betűkkel írva, mint "páwa")
Plázacicák, plázabiccsek szokták így nevezni magukat, két okból:
- Nagyon adnak a külsejükre > lásd: páváskodás. Büszkék, flegmák, lenéznek mindenkit aki nem páwa, pl. kisebb ruhatárral rendelkezik mint ők, stb.
- Mozaikszó is: a négy legnépszerűbb budapesti pláza nevéből. Úgymint Pólus, Árkád, Westend, Aréna. A páwák négy kedvenc találkozó- és vásárolgató helye; szabadidejük nagy részét ezeken a helyeken töltik.
Kizárólag márkás, méregdrága ruhákban feszítenek, és nagyon menőnek érzik magukat. Saját magukra alkalmazott további kifejezéseik: fullos, flegma, elit (ez a legfontosabb), tökéletes, MERT MEGTEHETEM.
Részlet egy PÁWA myvipes adatlapjáról:
"Utálom a féltékeny kisribancokat akik bizonyitani akarnak hogy ők sokkal jobbak mint én... pff... nemtudom mit képzel az ilyen de az álomvilágban él csak hogy tudd nem vagyok egoista csak szép!! Mert van mire miért? Mert megtehtem;) Ennyi (H)"
/netes forrás/
01:11 vagyok..
Egyáltalán nem vagyok emo, sőt.. :) De ettől függetlenül semmi bajom velük. A lelkivilágomba sem sikerült ennyivel belegázolnod, csak annyi a lényeg, hogy én nem ítélem el ilyen egyszerűen az embereket... Ha valamiről nincs elég infód, akkor ne szólj bele inkább a dolgokba..
Nah, akkor a sznob pocs kifejezes illik a pawakra.
Ja, es egy helyesirasi szotar nem artana a pawaknak - legalabbis a tobvsegnek -, ha mar igenyesnek erzik mahukat.
Tényleg legjobb lenne, ha küldenél egy képet magadról. Így nehéz megállapítani, hogy mennyire vagy olyan..
Ha eléggé eltér tőlük, és nem akarsz megváltozni: semmi esélyed. :D
Küldesz képet?^^
Pff, hiába változnál meg, belsőre úgysem tudnál és egy emo/rocker/punk csaj sztem lekoptatna, mint a huzat :D
Egyet tudok javasolni: kérd meg a (leendő) barátnődet, hogy szerepjátékozzatok, aztán öltözzön emo-nak. Úgyis csak a külsejük miatt tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!