Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan tudnám elfelejtni?

Figyelt kérdés
Régebben összeismerkedtem egy pasival aki az osztálytársam volt. Belezúgtam, azóta is szerelmes vagyok belè, de ő sosem tudta meg. Én nem tudom mit érzett irántam,de szerintem nem voltam neki közömbös. Aztán ő elköltözött, ès nem láttam mostanàban, de még mindig szerelmes vagyok belé. Mit tegyek? Hogyan tudnám elfelejtni? Kérlek írjatok! Előre is köszi!
2011. aug. 1. 00:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Ismerkedj össze más pasival, akkor talán kimegy a fejedből az előző.
2011. aug. 1. 00:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Kb tökre egy cipőben járunk :D csak az enyém nem költözött el,hanem egy másik csajjal jár...

Én letettem róla, másik pasit keresek magamnak:)

Nagyon messzire költözött? Amúgy meg ha együtt kell lennetek akkor valamikor úgyis összejöttök..én ezzel vigasztalom magamat. :)

2011. aug. 2. 16:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Már az is jó,h egyáltalán el akarod felejteni.. Én 2 évig voltam reménytelenül szerelmes egy fiúba..Hallani sem akartam róla,h elfelejtsem.. De mára már sikerült.. Lassan felfogtam,hogy tényleg szerelmes a barátnőjébe, elkezdtem nézni a hibáit, más fiúkkal beszélgettem, társaságokba jártam, sokat nevettem és már csak arra emlékszem,h jött egy reggel mikor nem ő volt az első gondolatom.. Mikor jött egy este mikor már nem vele álmodtam.. És mikor jöttek a napok, amik teljesen üresek voltak, senkibe se voltam szerelmes, senki sem tetszett, senkivel sem álmodtam alig aludtam pár órát mert reménytelen volt minden. Utána folytattam a társaságba járást a "bulizást" és sikerült. :) Az idő és a barátok a kulcsa :)
2011. aug. 2. 16:31
 4/4 A kérdező kommentje:
igazábol nem szeretném elfelejteni, de nem látok más megoldást, mivel egyrèsz már nem járunk egy osztályba mivel elballagtunk már, másrész ő elköltözott 170 km- el arrébb.. =|
2011. aug. 2. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!