Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent egy fiúnál, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent egy fiúnál, ha a másik irányba néz, mint ahol vagy?

Figyelt kérdés
úgyértem tetszik egy srác, és én próbálnék szemezni vele, de sosem arra néz. Ezt valyon direkt csinálja mert tetszem neki, vagy épp azért, mert nem, vagy csak úgy nem jut eszébe oda nézni? De kicsit fura már nekem, hogy legalább 7szer volt olyan, hogy pillantgattam rá, ő meg a másik irányba nézett/fordult és néha zenét is halgatott.. Akkor ez a viselkedés nála jó jel vagy rossz? (amúgy még nem beszéltünk egymással)
2009. ápr. 7. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy szégyenlős, ezért nem mer a szemedbe nézni :P

Én is így vagyok általában.

2009. ápr. 7. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:

most én nem értem hogy a szemedbe néz aztán hirtelen elfordítja a fejét, vagy egyáltalán nem néz rád?

mert ha ez előbbi, akkor tetszel neki, és nyuszi :D

szerintem

2009. ápr. 7. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
szemtengelyferdülés?
2009. ápr. 7. 21:58
 4/6 A kérdező kommentje:
szemtengelyferdülés XD Na mindegy szóval nem a szemembe néz és aztán elnéz, hanem egyszerűen nem néz rám egyáltalán :S
2009. ápr. 7. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ha nem néz rád egyáltalán az nem jó, de nem is rossz, egyszerűen semleges.
2009. ápr. 7. 22:26
 6/6 anonim ***** válasza:
hát ne haragudj ha még nem beszéltetek egymással, és én nem ismerek valakit hol nem sz@rom le merre bámul, én se nézek rá ha nincs mit mondanom.... ha meg úgy látod hogy odanéz rád csak elfordul hogy ne lásd akkor is te lépj vmit mert ballagásig nézheted
2009. ápr. 8. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!