Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szeretem?

Figyelt kérdés

16/F vagyok.

Van egy jo baratnom,akivel mar 5 eve ismerjuk egymast.Az osztalytarsaval kozel kerultek egymashoz de szeretem.Az a kerdesem hogy csabithatnam megis el?(Honnan tudom hogy engem/ot szereti jobban?)(mind3an egyidosek vagyunk.)

szeretnem elmondani neki hogy szeretem de felek hogy az osztalytarsat szereti es mar nem leszunk jobaratok.

Kerlek irjatok otleteket.(bocs a hosszu szovegert)

2009. ápr. 7. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak mondd el neki simán.

Ez már csak azon múlik, hogy szeret e téged, vagy érez e irántad valamit. Azt hogy érted, hogy közelebb került egy másik osztálytársához? Mennyire közel?

Régóta szereted, és idáig nyuszi voltál, vagy csak most szerettél bele?

Attól pedig ne félj, hogy nem lennétek utána jóbarátok, valószínűleg így sem lennétek túl sokáig, ha te szerelmes vagy belé, ő pedig csak barátként tekint rád, azt nem tudom kibírnád e.

2009. ápr. 7. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha más felé kacsingat és Te 5 évig nem léptél, akkor hagyd szépen békén!
2009. ápr. 7. 21:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem 5 eve szeretem csak 5 eve ismerem,es kb fel eve lett kulonosen szimpatikus.

Amugy legtobszor amikor latom mindig azzal a fiuval van,de abban nem vagyok biztos ,hogy szeretik-e egymast vagy csak jobaratok.>ezt honnan tudhatom meg konkret kerdes kivetelevel?

2009. ápr. 7. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem figyeld a szemüket, azon mindig lehet látni hogy van-e köztük valami.
2009. ápr. 7. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:
volt egy srác akibe másfél évig szerelmes voltam nem mondtam el mert féltem h od a barátásgunk jóban voltunk kb egy évig nagyon jóban aztán jött egy msik csávó az életembe akit azóta is örülten szrelmes vagyokj de egyfolytába mar a tudat h milett volan ha elmondom neki a pasival akibe szerelmes voltam pedig nemvagyunk már olyna jóba az iylne barátságok nemtrtanak túl sokáig szóval sztem harcolj érte bezsélgess vele és "udvarolj" neki
2009. ápr. 7. 22:40
 6/6 A kérdező kommentje:
kosz a segitseget
2009. ápr. 8. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!