Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerhetem meg "jobban", hogy összejöjjünk?
Egy kis segítséget szeretnék kérni, tetszik egy srác de esetében teljesen tanácstalan vagyok!
Hogyan jelezzem neki, hogy nekem is tetszik, mert én ezt kimondani nem tudom, nem vagyok olyan ember aki könnyen mutatja ki az érzéseit, viszont most csütörtök az utolsó lehetőségem a buliban, azt mondta ha nem vagyok hajlandó lépni itt befejezte. De én nagyon szeretném, de egyszerűen nem merek lépni, 2 hét után pedig a szeretlek szóval sem szoktam dobálózni! Aki tudna segíteni írjon! Köszönöm!
Kicsit furcsán fogalmaztál.
Ha jól értem, akkor tetszel neki, és ős is neked, csak ezt nem mered elmondani neki.
Ha ő füzöget téged, akkor amúgy sem nagy kunszt elmondani, hogy te is bejösz nekem, de ha nem akarod, akkor csak engedd őt érvényesülni, pl megcsókolni, táncolj vele stb. Jól értem a helyzetet, vagy más a szitu?
Előző válaszoló: mégegyszer elvolvastam a kérdést
Ha mégjobban meg szeretnéd ismerni, mielőtt összejössz vele, akkor is lazán mond meg neki, hogy figyu bejösz, lehet szó róla, de én nem szeretném így elsietni. Szeretnélek egy kicsit jobban megismerni, nem egyből fejest ugrani. Ezt ha normális, és tényleg kellesz neki, akkor megérti, ha meg nem, akkor nem is érdemes foglalkozni vele, lehet akármilyen jóképű
Adhatsz neki puszit, megölelheted, elhívhatod sétálni - séta közben szinte a legkönnyebb megismerni a másikat, mert nincs más program, csak a beszélgetés - és eközben is egyre jobban megismerheted. Szabj határokat, és ezt finoman mondd el neki. Pl: nem szeretnék elsietni semmit, úgyh csak szépen lassan haladjunk. Jól esik, ha velem vagy, tetszel, de túl korai lenne még azt mondanom, h...
etc. Csak lazán és őszintén! (23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!