Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tudna egy csúnya srác barátnőt szerezni?
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:41
Ezt sajnos én is tanúsíthatom. :(
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:41
Én pedig tanúsíthatom az ellenkezőjét.
Az én barátom is így gondolta, egészen 22 éves koráig. Próbálkozott, mindenki elküldte, még táncolni sem táncolt vele senki, társkeresőre is feltette magát, ott sem válaszoltak...Azt mondja azért, mert csúnya...
Pedig nem az. Sőt. Csak nem volt önbizalma, semennyi, és engem is úgy szólított le, mint aki citromba harapott, és le is izzadt, annyira izgult. Pont ez tetszett meg...hogy végre, valaki aki normálisan közeledik, nem nagyképű, és valószínűleg nincs nagy tapasztalata a csajozásban. És nem volt olyan mint a többi cicafiú, nem rózsaszín öv meg csőnaci volt rajta.
Ezt azért meséltem el neked, hogy lásd, élő példával igazolva, hogy elég egy véletlen találkozás, és hatalmasat fordul a világ.
Ha jó a testalkatod, az is valamit. Regisztrálj társkeresőre, képpel, írd ki hogy komoly kapcsolatot szeretnél, írj magadról! Menni fog neked is, mint a barátomnak! :)
19/L
19:02 Társkeresőre? Ott is ugyanúgy csak a külső számít a lányoknak.
Először a saját képeimmel regeltem, a kutya se írt vissza, meg se nézték a profilomat. Aztán a sajátjaim helyett feltettem egy jó pasi képét a netről, és maguktól írtak a lányok. Aztán meghagytam azt profilképnek, és felraktam mellé a sajátjaimat, oda is írtam h azokon vagyok én. Azóta mindenki megnézi a profilomat, de senki se ír vissza utána. Vond le a következtetést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!