Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudunk csinálni sötétben?
És ha a Fertő osztrák részére mennétek? Esetleg mint mondtam Ausztria. Ha jól tudom Bécsújhely nincs mesze és állítólag gyönyörű! A Fertő-Hanság Nemzeti Park pedig a világörökség részét képzi, ha minden igaz, biztos vannak alkalmas helyek piknikezésre és kirándulásra kialakítva. Amúgy ha túlmentek Sopronon olyan helyre ahol biztos, hogy nincs ismerős, akkor is csak sötétben lehetséges a Találka? És mekkora a maximum távolság ami szóba jöhet?
Amúgy meg bizonyos válaszolóknak üzenem, hogy 11 év, az nem 30!
15:22-es voltam!
Kedves 15:46! Te is érted remélem a lényeget a mondatomban, és azért egy 16 éves lány, már nem olyan kicsi, hogy ne tudná megítélni, hogy mit szabad és mit nem! Amúgy meg ha 33 éves nőkkel jönnél össze, az sem elítélendő! (de a 11 éves az gyerek, a 16 viszont már nem annyira! ) Remélem érted mire gondoltam!
15:46-os voltam!
Dolgozik,néha otthon is van munkája.Általában ilyenkor ér rá.A nemzeti parkba szoktunk menni.Arra lehet sétálni. Ausztria jónak tűnik.Köszi
9 hónapja vagyunk együtt. Nagyon jól megvagyunk. És engem nem nagyon érdekelnek olyan vélemények hogy az apám lehetne. Nem abban kértem segítséget, hogy szerintetek jó-e ez a kapcsolat, mert nem tudhatja senki csak én és a barátom. Olyan ötleteket kértem amik segítenek nekünk. Ha nincs ilyen akkor inkább ne írjatok semmit...
Bécs, ha minden igaz kb. annyi és ha egy egész napra szabaddá tudná magát tenni ő is, te is, akkor esetleg még Bécs! Kis séta, esetleg egy csésze a híres bécsi feketékből (Ha a külvárosban kerestek kávézót, talán nem lesz a csillagokig nyúló a számla), egy séta a belvárosba, romantika a Duna-parton, pihenés a Bécsi erdőben!
Máskor viszont csak mennyetek a legközelebbi kis osztrák faluba, esetleg mint már írtam az Osztrák Fertő és környéke!
Remélem tudtam segíteni, pláne úgy, hogy sajnos az eddigi 17 évem alatt egyszer sem jártam a Hűség városában vagy környékén!
A 14:55-ös, 15:13-as, 15:22-es, 15:45-ös, és a 15:51-es válaszok írója!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!