Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom átjön hozzám. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom átjön hozzám. Mit csináljunk?

Figyelt kérdés
A szüleim megengedték h a barátom eljöjjön hozzánk, de mégis mit csináljunk? (A szobám elég kicsi:S) pl.DVD? De akkor mit nézzünk?stb Rendes válaszokat ha kérhetem. 17/L
2011. júl. 31. 10:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nézzetek meg egy jó ijesztő horrort közben bújjatok össze meg minden . Annak lenne szerelmes meg ijesztő meg mindenféle haszna szal gyerünk :D ajánlom Holtak Hajnalát :D
2011. júl. 31. 10:49
 12/21 anonim ***** válasza:
Nézhettek filmet, számítógépezhettek, játszhattok valamilyen társasjátékkal stb. Én az exemmel egyszer-kétszer sütögettem is. De nem kell feltétlenül csak bent lennetek, elmehettek sétálni is akár. Remélem elégedett vagy a válaszommal.
2011. júl. 31. 10:50
 13/21 anonim ***** válasza:
39%

Nézzétek meg azt a filmet

Címe:Két Cowboy a sivatagba

Sp voltam

2011. júl. 31. 10:54
 14/21 ikoN55 válasza:
73%

igyatok meg együt egy egy pohár kénsavat aztán öblitsd le egy kis fekete absinthal utána durrantsatok egy jó kis cigit

amelytől beállna egész DisneyLand és Mickey vel pörögjetek utána mehet egy kis heroin is az agyba aztán ha elfáradtatok altatóként 10-15 szem Vicodin elég is :))

2011. júl. 31. 10:57
 15/21 anonim ***** válasza:
Nézzetek Family Guy-t vagy Cleveland Show-t! Azok mindig jók :D 17 éves vagy ha olyanra fordul a helyzet max csók esetleg taperolás!
2011. júl. 31. 11:00
 16/21 anonim ***** válasza:

CSók csaták, simogatás.

A mellékvese adrenalint szabadít fel, a vérnyomás megemelkedik, a pulzus megduplázódik. A betegségokozó stresszhormonok termelése jelentősen csökken. A másik fél nyálában található baktériumok próbatétel elé állítják az immunrendszerünket, amely így felkészültebb lesz. Csókolózzunk minél többet, hogy egészségesek maradjunk!

De igazából nem hiszem, hogy ötletek kellenének, hiszen a párodról van szó... :)

2011. júl. 31. 11:14
 17/21 A kérdező kommentje:
KösziSzépen a válaszokat!:)
2011. júl. 31. 12:18
 18/21 anonim ***** válasza:
10:57-es ezen a válason qrva nagyot szakadtam xDDDDD me a többin is xDDD értelmes válaszok, mennek a zöldkezek xD
2011. júl. 31. 12:26
 19/21 anonim ***** válasza:
Nézzetek meg valami jó kis horror filmet. Aztán elmehettek sétálni is. Beszélgessetek... stb.
2011. júl. 31. 12:48
 20/21 anonim ***** válasza:
60%

Tessék, itt a bizonyíték a GYIk-ra járók értelmi szintjéről. (a nagy többségéről) Szex, meg mindenféle káros szer...

17 éves vagy, és nem akarsz szexelni! BECSÜLENDŐ !!!

Maradj ilyen!!!! TE haladsz a jó úton!

2011. júl. 31. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!