Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet közöttünk? (A többi lent)
Figyelt kérdés
16/L vagyok. Megtaláltam a lelki támaszomat,a legjobb fiúbarátomat és a plátói szerelmemet egy pesti srácban. Ő 19 éves,viszont közel 250 km választ el minket. Pár hét múlva lejön hozzánk,itt alszok pár napot,megbeszéltem anyukámmal is. Az ő baráti köre és az enyém is úgy tudja,h együtt vagyunk,közös megegyezés alapján. Eleinte hülyeségnek indult,de tesz néha olyan megjegyzéseket,hogy "egy komoly kapcsolat alapja a bizalom" meg hogy engem zavar-e,hogy ekkora a távolság közöttünk,mert őt igen. Mindennap elmondja,hogy szeret,és h nincs mégegy olyan lány,mint én. Minden lépéséről beszámol (legalább is a legtöbbről),ismerem jópár haverját,simán letudnám nyomoztatni,ha akarnám,de kölcsönös bizalom alakult ki közöttünk,szóval nem akarom. Szerintetek komolyan gondolja,vagy még mindig csak a hülyeség alapon van? Én komolyan gondolom,teljes mértékben!2011. júl. 31. 01:57
11/11 anonim válasza:
énis igy vagyok csak mi lassan 1éve nemtalálkoztunk mert szétszedtek a szülők távolság miatt (100km) de most ujra találkozunk mert nemhogy nem multak el de még erősödtek az érzelmek (régebben sokat voltunk 1ütt)
17/L barátom meg 8honappal fiatalabb is de itt az élő példa h ha igazán szeretsz vkit akkor semmi sem jelent legyőzhetetlen akadályt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!