Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk meddig tart az az állapot nálatok, hogy más csajra nem nagyon néztek rá csak a bnőtökre?
vagy ilyen nincs is?
a ránézést nem úgy értem,hogy rápillantasz és mész tovább hanem jól megnézed és még talán mocskos dolgokra is gondolsz
Mióta a mostani barátnőmmel vagyok, tudom mi az igazi szerelem, és azóta tényleg nem nézek "úgy" más lányokra. Megnézni megnézem őket, de csak megállapítom, hogy nekem mennyivel szebb és szexibb nőm van, aki ráadásul rendkívül intelligens, művelt, okos és az ágyban is iszonyatosan jó... Ez az állapot közel 4 éve tart, és úgy érzem, sose fog elmúlni. Amint elvégeztem a sulit, el is veszem álmaim nőjét!
Úgyhogy szerintem ha egy férfi megtalálja azt a nőt, akivel leélné az életét, akkor ha meg is néz mást, mindig a sajátja lesz a legjobb nő a szemében.
22f
Egy igazi férfi minden 3. mpben szexre gondol.
Ez óránként 20 perc, naponként 480 perc ami 8 óra, évenként 1825 óra ami 76 nap lefele kerekítve és 11 hét felfele kerekítve ami felfele kerekítve 4 hét.
Te tudnál 4 hét minden másodpercében a fiúdra gondolni?
Az előbbi vagyok:
3-4 mp.
Nem több, nem tudom, hogy mi a bajotok azzal, hogy másra nézünk, hiszen veletek vagyunk, nem?
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:43
Kedves válaszoló!
Gyönyörűen írtál, szívemből szólsz!:) Szerencsés nő, akit te szeretsz..
(Bocsi kedves kérdező, de ezt muszáj volt :P)
Ha szeretem, akkor egész addig, amíg tart a szerelem.
Ne magadból indulj ki, csak nálatok lányoknál van úgy, h ha megláttok egy jóképűbb srácot, a pasitok már le is van szarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!