Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit illik ilyenkor vinni?
Holnap megyek barátnőmékhez most elsőnek , apukájának viszek bort az oké , van 3 lány tesója 2 20éven felüli nem tudom nekik kell e valamit vinni ,és van 1 12éves kislány gondoltam neki viszek valami csokit .
Viszont az anyukájának ugye virágot kellene vinnem de elég 1 szál virág ? jah és ha van valami ötletek hogy milyen virágot lehetne vinni az jó lenne :)
Előre is köszönöm a segítségeteket! :)
hát én nem vittem semmit.. sőt anyja szülinapjára is "csak" 1 sms ment el. nővéréét leszartam mert nem kedvelem.
öccséé ha lesz arra vmi poént még kitalálok. ennyi
virágot mellesleg páratlan számút illik már fingom sincs miért, de ezt hallottam (1-3-5stb)
Szia nyugi mindig vannak ilyen paraszt válaszolók -.-'
Szerintem a tesóinak is vigyél ilyen milka csokit vagy bon-bon
anyukájának jobb lenne egy csokor virág
sajnos ezen át kell esni ez lesz kb 7-8000ft XD
nem az a paraszt aki elvár ilyen ajándékokat a gyermeke párjától? talán ezzel váltja őt ki a családból vagy mi?
ember..
Szerintem attól függ mennyire komoly
-Nagyon: Anya:Pár szál virág,ne túl kevés de ne is túl sok,lehetőleg ne piros vagy rózsaszín.Apa:Bor szerintem vörös.Nővérek(20+):Nos nekik nem kötelező,de valami csekélység mindig jól jön.Nővér(12): A csoki jó.
-Közepes:Anya:Pár szál virág,ne túl kevés de ne is túl sok,lehetőleg ne piros vagy rózsaszín.Apa:Bor szerintem vörös.
-Csak meg akarod dönteni a csajt:El sem mész a szüleihez csak a csaj lakására,ha ez netalántán a szülői ház,akkor miután sikerrel jártál próbálkozz be az anyukánál és a nővéreknél is( a 12 évesnél ne)
Ha már megfektetted és nem tervezel hosszútávra:Még most költözz el változtass nevet és telefonszámot,valamint minden elérhetőségedet töröld,VAGY csak szimplán ott hagyod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!