Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek bosszúálló? Egy magát kereszténynek valló lány miért áll bosszút, ha egyszerüen figyelmen kivül is hagyhatna?
"én megeröltettem magam, hogy érthetöen fogalmazzak, ha ezek után sem érted, az a te bajod elsösorban."
- Nem az érthetőségével volt baj, hanem azzal, hogy mennyire egyértelmű, hogy itt csak Te voltál hibás, de látom ezt nem fogtad fel. Ja, és az én bajom, ha nem értem? Már bocs, de nem Te kértél segítséget?
Miért nem szálltál le a lányról, amikor kérte? Megmondta előre, hogy ne zaklatsd, de Te folytattad. Te érdemelnél egy verést. És még neked áll feljebb, és Te beszélsz bosszúállásról mással kapcsolatban.
"de most egy rendesebb szülö elküldi a .....-ba, hogyha valaki csak odajön, hogy lejárassa a gyerekét, nem még az , hogy nekiáll olvasni a leveleket...én mondtam anyáméknak, hogy senkitöl ne fogadjanak el semmit, ami rólam szol."
- Egy rendes szülő tudja, mikor kell azt mondani: "Fiam, hülye vagy, b*zmeg."
Valószínűleg ők is látják, hogy nem vagy rendben, és aggódnak érted. Emiatt meg nem máson fogják elverni a port.
Egy magát kereszténynek valló lánynak sem kötelessége mindent eltűrni.
De igazából hiába mondunk bármit; itt mindenki hibás, csak Te nem.
"tegnap lefeküdtem a barátnömmel, de szomorunak éreztem magam utána vagyis jobban mondva nem éreztem magamat boldognak utána."
- Akkor küld át, megdugom helyetted is, és mindketten boldogok leszünk (mármint én, és a csaj). Na, ugye milyen keresztényi lépés volna? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!