Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legyek bosszúálló? Egy magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek bosszúálló? Egy magát kereszténynek valló lány miért áll bosszút, ha egyszerüen figyelmen kivül is hagyhatna?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok.18 éves koromban jártam egy szép és okos lánnyal egy pár hétig.Azt tudni kell rolam, hogy nem vagyok vonzó személyiség és nincs vonzó testem sem. A lány csak azért mondta, hogy járni akar velem, mert kisiskolás korunk óta én voltam, akire kivetitette valamiért az ideálját. Nagyon sok helyes fiu udvarolt neki és ö már szinte hetente utasitotta el öket. Velem viszont járt valameddig, kb addig, amig nem eszmélt rá, hogy valojában egy nulla vagyok. Tehát kidobott. Én elkezdtem járni egy nehéz egyetemre, ahol depressziós lettem 3 évre. Ezalatt sokat leveleztem ezzel a lánnyal, mert nem volt más, akinek el mertem mondani a bajaimat.Ugyanakkor mivel ö szép volt meg jol ment az élete, ezért sokszor megsértettem, szemétkedtem vele irigységböl. 1 éve lett egy uj barátnöm, akivel nem egy álom a kapcsolatunk, de örülnöm kell, hogy legalább összeállt velem valaki. Nem választhattam, bele kellett menni a kapcsolatba. De az elsö lányt továbbra is babráltam emailen keresztül, noha sokkal-sokkal ritkábban. Megfenyegetett, hogyha mégegyszer irok neki, elviszi anyáméknak a leveleimet. Ettöl számitva eltelt vagy fél év, 2 napja irtam neki egy levelet, mert megint magam alá kerültem, mert nem megy a csajozás, és félek, hogy agglegény maradok. Eljött hozzánk, apámnak megmutatta a leveleimet. Én még akkor aludtam (9óra körül reggel) és apám még arra sem volt képes, hogy lehivjon. Arra meg végképp nem, hogy megvédjen, és elküldje ez a kis rin gyót a pokolba. Ma tudtam meg anyámtól, hogy megtörtént, amire nem számitottam, mivel apám nem szolt az egészröl semmit, csak nagy általánosságban elkezdett nekem mesélni aznap délután az élet dolgairol. Most akkor menjek át a lányhoz és verjem meg?
2011. júl. 30. 21:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

"én megeröltettem magam, hogy érthetöen fogalmazzak, ha ezek után sem érted, az a te bajod elsösorban."

- Nem az érthetőségével volt baj, hanem azzal, hogy mennyire egyértelmű, hogy itt csak Te voltál hibás, de látom ezt nem fogtad fel. Ja, és az én bajom, ha nem értem? Már bocs, de nem Te kértél segítséget?

Miért nem szálltál le a lányról, amikor kérte? Megmondta előre, hogy ne zaklatsd, de Te folytattad. Te érdemelnél egy verést. És még neked áll feljebb, és Te beszélsz bosszúállásról mással kapcsolatban.

2011. júl. 30. 22:05
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

"de most egy rendesebb szülö elküldi a .....-ba, hogyha valaki csak odajön, hogy lejárassa a gyerekét, nem még az , hogy nekiáll olvasni a leveleket...én mondtam anyáméknak, hogy senkitöl ne fogadjanak el semmit, ami rólam szol."

- Egy rendes szülő tudja, mikor kell azt mondani: "Fiam, hülye vagy, b*zmeg."

Valószínűleg ők is látják, hogy nem vagy rendben, és aggódnak érted. Emiatt meg nem máson fogják elverni a port.

2011. júl. 30. 22:06
 13/27 A kérdező kommentje:
csak érdekes, hogy egy bizonyos értelemben vett szökeherceg komplexusos szép lányt nem visz rossz irányba a hülye felfogása, mert a szépsége miatt ugyis kap majd egy érett fiut. Engem viszont a legkisebb gyengeségeim is ilyen mélyre vittek.
2011. júl. 30. 22:09
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy magát kereszténynek valló lánynak sem kötelessége mindent eltűrni.

De igazából hiába mondunk bármit; itt mindenki hibás, csak Te nem.

2011. júl. 30. 22:09
 15/27 anonim ***** válasza:
pontosan megfogalmazta itt a bibit az előző.....meg vagy zakkanva, és még neked áll feljebb, hogy tovább zaklatod a lányt, és ő pedig szól a szüleidnek? te nem vagy komplett, hagyd békén végre szegény lányt, miért nem érted ezt meg?
2011. júl. 30. 22:10
 16/27 anonim ***** válasza:
Fake kérdés vagy idegileg és testileg roncs vagy amit a lány megunt. Ha ez nem fake akkor rajtad már semmi sem segít és szerintem autista vagy.
2011. júl. 30. 22:19
 17/27 A kérdező kommentje:
egy partiföiskolán/egyetemen eltöltött gondtalan 3 év egy limlom szakon soksok lány közt IGEN SOKAT SEGITENE!
2011. júl. 30. 22:22
 18/27 anonim ***** válasza:
Az elmúlt pár napban minden nap kiírtál valami elég fura kérdést, és a válaszaid a kommentelőknek eléggé egészségtelen gondolkodásmódra utalók voltak. Szerintem tényleg segítségre van szükséged, de azt nem egy anoním internetes oldalon fogod megtalálni. Nem akarlak megbántani ezzel a kérdéssel: te tisztában vagy vele, hogy mennyire elborult a gondolkodásmódod? És szerintem ez már nem fér bele az elszállt/elvont kategóriába. Nem tudok más tanácsot adni mint azt, hogyha nincs valaki olyan hozzád közelálló akivel ezt az egészet át tudnád beszélni és aki őszinte lenne hozzád annyira, ohgy megmondja, hogy mik azok a dolgok amiket teljesen tévesen látsz akkor szakemberrel kellene ezt megtenned.
2011. júl. 30. 22:25
 19/27 A kérdező kommentje:
tegnap lefeküdtem a barátnömmel, de szomorunak éreztem magam utána vagyis jobban mondva nem éreztem magamat boldognak utána.
2011. júl. 30. 22:33
 20/27 anonim ***** válasza:

"tegnap lefeküdtem a barátnömmel, de szomorunak éreztem magam utána vagyis jobban mondva nem éreztem magamat boldognak utána."

- Akkor küld át, megdugom helyetted is, és mindketten boldogok leszünk (mármint én, és a csaj). Na, ugye milyen keresztényi lépés volna? :D

2011. júl. 30. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!