Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kor különbség számít valamit?
Hello !
18 éves vagyok és ismerek nálam egy 3 évvel idősebb lányt, 21, éves ,még nincs teljesen 22,-kettő. Szerintetek baj ha idősebb lányoknál próbálkozok ? 40 % - 50 % lehet az esély nem ? nos mondjátok meg érdemes , vagy nem ?
szerintem 3 év még nem korkülönbség. Mivel már te is 18 vagy így meg főleg nem. Ha 10 év felett lenne a különbség ott már hamarabb lehet probléma
Ha a lánynak tetszel szerintem ez a kis korkülönbség nem fogja zavarni. Ez még nem zavaró.
párom egy év, nyolc hónappal fiatalabb nálam. szerinted érdekel? :D
nem az számít, hogy mennyi idős vagy, hanem a személyiséged. hogy tud-e szeretni, vagy nem. ez persze függhet a korodtól, de ha nem vagy egy éretlen idióta (kivéve ha ez jön be neki), akkor teljesen mellékes a korod.
szerintem érdemes.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!