Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan menne bele?
akkor csak lassan!! simizés,cicicsókolgatás,p.uncisimogatás-ruhában!! ha már ezeket engedi,estleg el is élvez és ő is kezd veled foglakozni,akkor jöhet az orál szex. tudod ez a nőknek sokkal másabb mint a fiúknak,ehhez szó szerint ki kell tárulkozni,nem megy ez csak úgy hát még ha szégyenlős
türelmes legyél és ne hozd fel sztem egyelőre ezt nincs még itt az ideje
Szerintem legyen az hogy először csókolgasd majd a nyakát is (vedd le a pólóját, csókolgasd a dekoltázsát, majd vedd le a melltartóját, csókold meg, majd menj vissza a mellére. menj le a hasa felé, csókolgasd a hasát, közbe fél szemmel figyelj, hogy higyan reagál, megint csókold meg, majd gyorsabban haladj at a mellén a hasán és finoman kezd el lehúzni a gatyáját. majd először bugyin kívül csókolgasd. figyeld a reakciokat. utána meg... rajta múlik mit akar ;)
remélem segítettem, engem igy vett rá a barátom :)
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!