Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már veletek ilyen?
Figyelt kérdés
Suliban volt egy lány akinek szerintem tetszettem, óránn gyakran láttam, hogy hátranéz és engem bámul. Észrevettem, csak akkor, amikor közép hosszú hajam, és kecskeszakállam van.
De amikor csináltam egy rövidebb frizuárt meg mgborotfákoztam, akkor rám se nézett.
Amikor újra kinőt, akkor újra mutatott némi érdeklödést utánam.
Furcsa, nem?
2011. júl. 30. 00:33
2/10 anonim válasza:
Lehet a yetiket szereti !!!!!!!!!!!!
6/10 anonim válasza:
utolsó
mi vagy te tajparaszt?? kecskéket?? az már túl... túl.... abszurd xD
7/10 anonim válasza:
lehet fura volt a kecskeszakáll. azokat én is megbámulom o.o nekem az az egyetlen kb egy fiún ami nem jön be meg a baromi szőrös mellkas :O
8/10 anonim válasza:
Hát, érdekes nekem a suliban, ha valamelyik osztálytársam bajszos volt vagy szakállas, lazán 5 percenként hátranéztem,hogy egy kicsit felviduljak az unalmas órákon.:DDD
9/10 anonim válasza:
Szerintem úgy van vele, mint én: jobban bejönnek a kecskeszakállas/borostás, szőrös mellkasú férfiak.
De ha rövid hajjal és megborotválkozva nem tetszel neki, akkor nincs értelme az egésznek.
10/10 anonim válasza:
Van olyan csaj akinek bejön a szakállas férfi, és olyan aki csak azért néz rá a férfira mert, a csaj ilyen kor azt gondolja, hogy milyen régóta nemláttam ilyen fura szakállas pasast, és csak a fura képét akarja nap mint nap látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!