Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elfogadott-e vagy sem?
de hogyha nem a szexre megy ki az egész?
ez esetleg társadalmilag elfogadott lenne?
'Romantikus barátság'/barátság?
Ahogy felfogtam, ez a feltételezett lány nem azt akarja, hogy a fiú kielégítse, ilyen elvárásai nincsenek, csak azt hogy szeressék egymást. Vagy éppen csak barátok akarnak lenni, csak akkor viszont az egész kérdést nem értem.
Gondolom ez a lány szerelmes egy fiúba, akinek már a puszta jelenléte is boldogsággal tölti el, csak annyi, hogy fiatalabb nála.
22:46
még én is megijedtem attól amit írtál... ez teljesen így van! de nem tudom mit tehetnék...
szentem semmi baj nincs ezzel. 4 év az semmi jó még kicsi gyerek de mondjuk ha már 16-17 éves lesz akkor nincs azzal semmi baj. sőt am 15 évesen se hiszem h bármi baja lenne.
én 14 évesen vesztettem el a szüzességem és nem volt rám panasz :D nemis éreztem hogy kisfiucska lennék ... max probáld titokba tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!