Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor járjak vele vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor járjak vele vagy ne?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel 3 hete randizgatunk. Srácnak volt egy barátnője és miattam szakított vele. Ez a kapcsolat több mint egy éves volt. Csak én azt nem értem hogy nem is esett nehezére neki szakítani azzal a lánnyal.Ezek szerint nem is volt szerelmes. És én ettől tartok hogy ha felbukkan egy újabb lány akkor engem is csak úgy dobni fog.. és én ebből nem kérek...

De viszont már most nagyon bejön a srác és hiányzik is.

És az normális hogy azt mondja nekem hogy csak belém szerelmes csak én kellek neki. De ennyi idő után az ember még nem lesz szerelmes.

Szerintetek engem is csak hülyít hogy így meg úgy szeret vagy tényleg?

Amúgy már régóta ismerem a srácot 3 éve, akkor tényleg szerelmes voltam belé de akkor nem kellettem neki... nehezen sikerült elfelejtenem és most újra felbukkan de már nem tudom ugyanúgy szeretni mint régen

szerintetek most mit tegyek ?

2011. júl. 29. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Érted szakított a barátnőjével,azt mondja szeret,te szereted,de neked nem tetszik,hogy már nem szereti az exét? Fura vagy!
2011. júl. 29. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el. Benned is kételyek vannak és nem sok pozitív dolgot írtál erről az emberről.
2011. júl. 29. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Ok nélkül ne vádold meg azzal, h "biztos nem volt szerelmes"..Lehet voltak gondok a kapcsolatban,ellaposodott és te jókor voltál jó helyen. Így jössz te a képbe! + Ha miattad szakított a barátnőjével az csak jó jel,mert te sokkal jobban tetszel neki,mint az exe..Próbáld meg vele..Mi lehet a legrosszabb? Az h nem vesz el feleségül...:) Lesz egy másik...1x élünk
2011. júl. 29. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg érdekes! valahogy én is ilyen bizonytalan lennék a helyedbe.Megértelek! Én azt csinálnám hogy összejönnék vele,de megnézném az első pár hónapban (1,2,3) Hogy mi az ami tényleg kell neki csak a szex vagy ha tényleg szeret akkor nem erőlteti ezt a dolgot és tényleg rád koncentrál és szeret amennyire csak tud!
2011. júl. 29. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Van ráció abban, amit mondasz, hogy esetleg minőségi cserével dob téged is, de azt azért ne felejtsd el, hogy ha egy kapcsolatban vagy, akkor is kell a kapcsolatért dolgozni. És mivel veled van, ezért előnyöd van mindenki mással szemben és nem lesz gond :)
2011. júl. 31. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!