Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyek ugy mintha nem is tudnak rola?
Figyelt kérdés
Elolvastam a baratom email-eit es lattam hogy be van jelentkezve egy tarskereso programra...Tudom hogy nem szep dolog hogy kutassak mas dolgai kozott es ezert nem tudom hogy mondjak neki valamit vagy pedig csinaljak ugy mindha nem is tudnak rola.2011. júl. 29. 15:34
1/5 anonim válasza:
Ebben az esetben csináld azt hogy üljetek le együtt gépezni és mond meg hogy nézzük meg emailokat is hátha jött valami neked is meg neki is és akkor mikor belépett az ő emailjába akkor szúrd ki és kérdezz rá akkor hogy ez mi?!
2/5 anonim válasza:
Kiverheted a botrányt, akkr megtudhatsz mindent, akár vége is lehet a kapcsolatnak. Vagy maradhatsz csöndben kémkedni. Én a csöndességet szeretem:)
Viszont kérdés, hogy megérie várni, míg kiderül valami, ha már most kiderülhetne?
3/5 compactegon válasza:
én azért letesztelném..regisztrálj te is, és kamu néven kezdj el írogatni neki. de vigyázz, ne ismerjen fel a stílusodról. na onnantól nincs visszaút. vagy megnyugszol, vagy kidobod :)
5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat ...meg gondolkodom rajta:(....
2011. júl. 29. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!