Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire vagytok feltekenyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok feltekenyek ha a husvet unnepe alkalmabol a parotok elmegy locsolni?

Figyelt kérdés

Itt nalunk van olyan szokas hogy husvet masodnapjan a ferfiak elmennek meglocsolni a lanyokat h ne hervadjanak el a kovetkezo husvetig. Feltekenyek lennetek-e ha a parotok elmenne locsolni?

Koszi a valaszokat

2009. ápr. 7. 06:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk is az a szokas!!!es nem vagyok es nemis lennek feltekeny,hisz aztse tudom merre jar!O inkabb feltekenyebb,mivel egyedul varom a locsolokat;))
2009. ápr. 7. 07:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem vagyok féltékeny. Én küldöm, én adok a kezébe valami parfümöt, mert különben nem is menne :))
2009. ápr. 7. 07:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

eszembe nem jutott h emiatt feltekenykedjek :))))

ne haragudj, de ha neked ilyeneken jar az eszed vmi nincs rendben a kapcsolattal. es szerintem vesd eszbe h a feltekenyseg nem a szerelem, hanme a bizalmatlansag jele es ha igy folytatod akar a kapcsoaltotok is ramehet.

amugy en csak amiatt irigylem h en mint lany nem szeretem a husvetot, leginkabb az unalmas es budos szavakat tarsitanam hozza.... :-| es persze a takaritast. mig a fiuknak buli, olyasmi mint a kantalas. en husvetkor naggyon lennek fiu!!

2009. ápr. 7. 08:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Féltékeny bármikor lehetsz, az a te hülyeséged. De, hogy pont húsvétkor. :D

Te aztán tényleg hisztis vagy.

Amúgy elárulok valamit, ez a szokás mindenfelé van. :P

2009. ápr. 7. 09:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
És ha kenyérért megy???Vagy répáért??Akkor is féltékeny vagy???Nagyon nem vagy megelégedve magaddal!!!Nem Vele van a baj,hanem Veled!!
2009. ápr. 7. 11:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó Isten, dehogy! Nem d*gni megy, hanem locsolkodni, kajálni...
2009. ápr. 7. 13:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Baromságot kérdezel! TE beteg vagy!
2009. ápr. 7. 14:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne legyél minden pasi elmegy inkább örülj hogy nyugtod van!!zárkót be ás foglalkozz magaddal!!!*
2009. ápr. 10. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:

04-07 09:34

tevedsz kicsi baratom!A locsolkodás magyar húsvéti hagyomány!a magyar nyelven beszelo embereken kivul meg tudsz olyanokat akik husvet masodnapjan ezzel foglalkoznak???nem ,na mind1!ne legy feltekeny mert nincs amire az legy!a parod biztos nem b....megy hanem csak a hagyomanyt szeretne fenntartani!masokkal ellentetbe!

2009. ápr. 21. 07:17
 10/10 anonim válasza:
Szerintem ilyesmi miatt nem kell aggódni mivel ha úgyvesszük ez kölcsönös. Ő elmegy locsolkodni te meg otthon maradsz locsolókat várni, ő lányokhoz megy, te fiúkat vársz... mivel ez a szokás :P nekemis megfordult a fejemben először, de aztán rájöttem hogy agodalomra semmi ok :P
2009. ápr. 23. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!