Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Msn beszélgetések, most lebuktál?
Az van hogy a párom msn-ezik másokkal is,és annyira idióta szegényke hogy a naplózott beszélgetéseket soha nem veszi észre,és azokat elolvasván rájöttem hogy több vasat is tart a tüzbe..Illetve amig én dolgozok addig ő kufircol titokban pasikkal..Most mit tegyek? Szakitsak?
33\F
tényleg kufircol vagy csak a levelekből gondolod azt? Ha tényleg kufircol akkor igen szakíts..
De az is lehet hogy kicsit "kiakarja élni magát" és ezért hülyíti a pasikat, vagy csak szimplán az ismerőseivel szórakozik.
Én is szoktam fiú ismikkel msn-ezni és van hogy pl az XY mindig husomnak hív de nem veszem fel "ÚGY" vagy viccből ajánlatokat tesznek meg ilyenek...
Sztem beszéld meg vele...jobb az egyenesség, hidd el :)
L21
ma 14:09
De itt olyanokat ir bizonyos pasinak hogy átjösz akkor? Mert most nincs itthon senki,és jöhetsz nyugodtan..Azért én sem most jöttem le a falvédöröl..
14:09 -vagyok
sztem mképp ülj le vele megbeszélni....ne hagy hogy felültessen...:S
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!