Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, olyan tehetetlenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, olyan tehetetlennek érzem magam, fogalmam sincs mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval 1hete hétvégén a barátom akivel majdnem egy és fél éve vagyunk külön ment bulizni töllem a haverjaival és sokat ivott és avval a lánnyal akit ténleg nagyon nem birok smárolt....3napig naponta 6orát chateltünk,beszélgettünk,végül megbocsátottam neki meg el is jött hozzám h megbeszéljük a dolgokat de ö nem akar visszajönni hozzám,mert azt mondta h ö még magának nem bocsátott meg,meg h sokat veszekedtünk a kapcsolatban és nem tudja h vissza e akar jönni hozzám...de amikor eljött hozzám nem birta ki h megcsokoljon meg stb... :) és most hétvégén is ugyan arra a helyre ment,és elötte meg sose járt arra a helyre most azt mondta mert a többi hely neki unalmas azért ment megint oda,én mondtam neki de miért h van szive oda menni megint nélkülem ha azt mondta szeret,h bizzak meg megint benne...sokat veszekedtünk e miatt...meg azt is mondta mert most sok havarja m egy és neki is muszály,és döntés elé állitottam h vagy eljön hozzám vagy elmegy arra a helyre de akkor engem elfelejthet...nem tudott dönteni végül elment arra a helyre,és másnap mondta h neki oda volt nagyobb kedve menni...de másnap el is jött hozzám...megint megcsókolt meg elvoltunk....pedig nem akartam megengedni neki,de lefogott...nem tudom miért csinálja ezt,meg lányok képei alá irogat jó nem olyan vészes dolgokat...de akkor is...meg olyan lánnyal lett joba akuvel régen összeveszett mert az eröszakból mefgpuszilta a száját amikor én voltam neki,azt is fél évre rá mondta el mert nem akart elvesziteni (ezt mondta),és most smsezik a lánnyal....mit tegyek...?Fogalmam sincs! valami jó tanács?
2009. ápr. 6. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én dobnám. Ez a pasi nem vesz téged komolyan, és bizony te is elég komolytalan vagy és könnyen kapható, amit ő is tud és ezért olyan amilyen, kihasználja, hogy odáig vagy érte és úgy gondolja, hogy mindent eltűrsz, ami igaz is valamilyen szinten. Sajnálom, de keress mást. Hidd el ő nem érdemli meg a szeretetedet.

És egy dolgot jegyezz meg, egy férfi sem érdemli meg azt, hogy egy lány megalázkodjon előtte. Legyen tartásod!! És sok sikert, sok boldogságot.

2009. ápr. 6. 23:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Keress olyat, aki megbecsül téged.

Szóval akkor szombat este tök jó elmenni haverokkal bulizni, meg más csajokkal csókolózni, érdekes, másnap megy vissza hozzád, hiszen hétközben nincs buli, és akkor jó vagy, mert megkap téged... Vicc. Ez még egy gyerek, aki trófeákat gyűjt. Te meg szerintem komolyabbat keresel. Nem tudom, ő mit szólna, ha te is mennél bulizni, aztán mással csókolóznál. (de te persze nem teszed, mivel nem vagy lotyó) Csak a gondolat erejéig: ennek mi értelme van? Persze utána naná, hogy visszamegy hozzád, hiszen visszafogadod.

Dobd ki!

2009. ápr. 7. 08:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem pakold ki ,de hatarozottan,es semmikepp ne engedd,hogy tovabbra is uzze veled ezt a jatekat.

hagyjal neki idot,-ha te szereted,-teljen el 2-3 het neki nelkuled,de meg csak msn sem!Ha ezek utan visszasirja magat,es komolyan megigeri,hogy tobbe nem fordul elo ugyanaz,akkor adj meg egy eselyt neki. Ha meg nem jelentkezik,akkor azt jelenti,hogy jol elvan nelkuled,az esetben engedd el...

2009. ápr. 7. 13:10
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a hozzásuolásokat...de azota már sirt is értem...de hagyom még egy kicsit...majd lesz valahogy
2009. ápr. 7. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!