Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
˝Barátságból szerelem? ˝
Figyelt kérdés
Tehát az egész 3 éve kezdődött amikor megismerkedtünk. Azóta barátok vagyunk, de én idén többet éreztem a barátságnál. Elmentünk egy ifjúsági táborba ahol minden úgy ment mint szerettem volna. Amikor már úgy éreztem, hogy kölcsönösek szeretjük egymást akkor egy éjszaka kihívtam csillagokat nézni és elmondtam neki, hogy szeretem. Erre egy hatásszünet jött amin majdnem elsírtuk magunkat és azt mondta, hogy most nincs szüksége senkire.:'( Visszamentünk aludni és másnap már alig beszéltünk, és kétszer annyit evett mint ezelőtt. Utánalévő nap pedig minden folytatódott úgy mint eddig, annyi különbséggel, hogy azért mind a ketten éreztük a feszültséget.Most még akkor van esélyem nála? Vagy most mi van? Elég furcsa ez nekem.15/F2011. júl. 29. 01:48
1/4 anonim válasza:
Elég egyértelműen megmondta, hogy mi a helyzet. Mit nem értesz ezen?
2/4 A kérdező kommentje:
Azt hogy később lessz-e eséjem
2011. júl. 29. 03:46
3/4 A kérdező kommentje:
hopp ly
2011. júl. 29. 03:47
4/4 Smartguy86 válasza:
Nem lesz. Ha örült volna a dolognak, akkor legkésőbb másnap odament volna hozzád. Lehet, hogy fiatal még és fél, de valószínű, hogy ezzel elijesztetted annyira, hogy veled már nem akar semmit...
De ne aggódj, majd lesz más. Legközelebb ne várj 3 évet a lehetőségre, hogy elmondd, mit akarsz tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!