Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz le a barátom? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
17 éves vagyok (lány), mások szerint szép vagyok, egyébként kitűnő tanuló és a családi hátterem is jó. Nem adom magam könnyen és nem vagyok az a ribancos tipus de visszahúzódó sem. Sok barátom van, és sokan megfordulnak utánam. Eddig két komoly párkapcsolatom volt. Az egyik fiúval (akivel megint együtt vagyunk) lelki társak voltunk/vagyunk, nagyon jól megvoltunk. Utána szakítottunk, mindketten jártunk mással, de pár hónapja ismét együtt vagyunk. Úgy érzem azóta lenéz engem és nem tisztel. Az előző barátom a szakítás után rosszakat mondott rólam (szerintem azért mert nem akartam visszamenni hozzá). Szóval az elsőre visszatérve: vele nemrég feküdtünk le először, és mintha azóta már nem kellenék neki. Nem nagyon keres, főleg én hívom hogy találkozzunk, de ha együtt vagyunk rendesen viselkedik. A barátai előtt változó a helyzet, néha kedves velem, néha pedig nagyon bunkó. Előtte mindig kedves volt! Folyton azt mondja, hogy ő nem lesz papucs, de én ilyesmit sose kérnék tőle! Próbálok nem tapadni és szerintem sikerül is. Nagyon szeretem őt, és azt mondja hogy ő is engem (össz-vissz 2 éve vagyunk együtt). Vélemények? Mit tegyek hogy mindig normális legyen velem? Ha beszélni akarok vele, akkor megállít és azt mondja hogy ne hisztizzek, amikor nem is hisztizek csak normálisan meg szeretném vele beszélni a dolgokat.2011. júl. 29. 01:21
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudtam rövidebben megfogalmazni, mert mindent fel szerettem volna vázolni a pontosabb válaszokért, elnézést! Remélem lesz olyan aki türelmesen végigolvassa és tud nekem segíteni!
2011. júl. 29. 01:26
3/8 anonim válasza:
Hát én fiú vagy,és a baráti társaságban általában mindenki kicsit..bunkóbb,mivel ő akar lenne a valaki.De az nem lehet hogy meg csal?
4/8 anonim válasza:
1:38 vagyok, és nem vagy,ha nem Fiú vagyok*bocs.
5/8 Bummshakalaka válasza:
Mit értesz bunkóság alatt?...miket csinál?
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig válaszokat! Nem csal meg (jóba vagyok a barátaival plusz a nagynénijével akihez először viszi a lányokat ha alakul valami, és ő biztosan elmondaná nekem), mondjuk velem csalta az előző barátnőjét ezért nehezebb már benne megbízni mint előtte. Bunkózás alatt ilyesmiket értek: megbeszéljük hogy találkozunk, erre ő csak úgy áthív magához mindenkit és hirtelen nem ér rá, úgy viselkedik velem mintha azért lennék, hogy kiszolgáljam őt (hozd ide azt, vidd oda ezt...az anyukája nagyon elkényezteti amúgy). Ha azt mondom hogy szolgálja ki magát akkor néha kiakad és olyanokat mond hogy pedig én leszek a felesége és jobb ha ehhez hozzászokok (viccből mondja de én néha komolyan veszem :S).
2011. júl. 29. 01:55
7/8 Bummshakalaka válasza:
Szerintem hagyd ott!...ha ilyeneket művel akkor nem érdemel meg téged. De szerintem gondolkodj 1 kicsit...biztos, hogy a barátjait hivta fel és nem csal meg téged is?
8/8 anonim válasza:
a káposzta felmelegítve már nem az igazi!
szerintem ne erőltessétek ezt a dolgot, megaláz, ugráltat, te ettől boldog vagy? nem. ha még megbeszélni sem lehet vele, akkor ennyi sajnos. szép vagy, okos vagy, kihevered ezt, és találsz egy hozzád jobban passzolót, hidd el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!