Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szünetből ugye leginkább rosszul lehet csak kijönni?
Barátnőm mostmondta h tartsunk szünetet több hónap után, azért mert valakihez hozzászoltam(csajhoz)...de semmi olyat nemmondtam, bnőm abból is bajt csinálna ha csak az időt kérdezném meg vkitől:S Én meg eddig mindig mindenben kiáltam mellette,mindent elnéztem(más pasival beszélt,meg kidumáltak engem...stb)...és mindig ő sértődik be...mindent elvár...nekem meg kuss:S Tényleg szeretjük egymást...de én ilyen bizonytalanságan nemtudok meglenni...a pia után fogok nyúlni,ez biztos....nemoldmeg semmit...de elviselhetőbbé teszi
21/F
Mi jól jöttünk ki egy szünetből, kifejezetten jót tett nekünk. Ez persze nem mindig van így...
De szerintem mindenképpen kommunikáld a barátnőd felé, hogy azt nem szereted, ha egy másikkal (lánnyal vagy fiúval, tökmindegy) kidumálnak téged.
Hát nézd, akkor szerintem még egy próbát megér: szembesítsd vele, de kegyetlenül. Olvasd a fejére. Ha nem, hagyd ott. Ennyit egy nő sem ér meg (lány vagyok).
(előző voltam)
Nálunk is hasonló volt az eset.. 9 hónap után volt 2.5 hónap szünet, egyszer pedig úgy összeszólalkoztunk, hogy a hasonlók miatt felgyülemlett dolgokat kiadtam magamból, megjegyzem nem ok nélkül. Nem ordítoztam, nem lehordtam, nem is szemrehányást tettem, ez túl durva kifejezés, mondjuk úgy, hogy hasonlítást tettem kettőnk között. Ez a kis beszélgetés és szünet jó irányba terelte a kapcsolatot, ma 4 hónapja újra együtt vagyunk, sokkal boldogabban, mint a szünet előtt. Hajrá, beszéld meg vele, illetve.. Nyomatékosítsd, ne hagyd hogy orrodnál fogva vezessen.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!