Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 év korkülönbség? Szerintetek? (lent rszlt)
33 éves és borzalmasan szeretném ezt az egészet, 17 éves lány vagyok.Ő valószínűleg fél,és mindig amikor egy újabb lépcsőhöz érkeznénk( pl teló, vagy tali, vagy randi) akkor visszautasít, aztán meg kezdődik elölről :(
Mit tegyek? Várjak rá? Érdemes napokig a gép előtt ülnöm és várnom rá, mikor méltóztatik rám írni,vagy lépjek tovább? Nem tudnék más pasira gondolni.. csak Ő ... :( ajj
nem gáz összeilletek simán belefér
de tudod amíg nem töltöd be a 18-at félni fog és nagyon hárító lesz (te még kiskorú vagy - bűncselekmény ha lefekszik veled) addig tartsd fenn a kapcsolatot, beszélgessetek. utána nem fog ellenkezni!!
Drága első. tudja ,hogy mit érzek. tisztában van vele.
2. : nincs apakomlexusom, nagyon jó a kapcs-om apával,egész családban nőttem fel.
22.15
14 év fölött azzal kamatyolhatsz,akivel akarsz,nem számít bűncselekménynek.
Megértem a helyzetet, hogy szereted, de az is érthető, hogy tétovázik.
Figyelj, szerintem ha tényleg szeretitek, (vagy fogjátok) egymást, úgyis meg tudjátok majd találni a módját, hogy találkozzatok, legalább addig titokban tartva, míg nem szól majd mindenki bele a dolgotokba. Bár már most sem tehetnék, mert 17 éves vagy, így már nem minősül bűncselekménynek, de egy év múlva, 18 évesen már felnőtt leszel.
Beszéljétek meg, hogy komolyan gondoljátok-e.
Ne feledd, van akik között akár 20-25 év is van, mégis boldogok. Csak azt csináld, amit szeretnél.
Kérdezd meg tőle, mit akar. Légy felnőttes és meggyőző, lássa rajtad, hogy komolyan gondolod, és érett vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!